WooCommerce-verkkokaupan perustaminen

WooCommerce-verkkokaupan perustaminen kasvattaa myyntiä tai avaa kokonaan uuden digibisneksen. Perusta asiantuntijoidemme avulla verkkokauppa, joka palvelee sekä asiakasta että vauhdittaa liiketoimintaasi. Saat täyden hyödyn verkkomyynnistä.

WooCommerce-verkkokaupan perustaminen

WooCommerce-verkkokaupan perustaminen

WooCommerce on helpon käytettävyytensä, muokattavuutensa ja kustannustehokkuutensa ansiosta Suomen suosituin verkkokauppa-alusta (lähde Paytrail, 2020). Se on myös maailmanlaajuisesti eniten käytetty verkkokauppa-alusta.

WooCommerce-kauppa soveltuu kaikille toimialoille ja niin fyysisten tuotteiden kuin palveluiden myyntiin. Paytrailin raportissa WooCommercen käyttäjät suosittelevat alustaa etenkin yrityksille, joilla on kohtuullinen tuotevalikoima ja jotka etsivät melko edullista mutta monipuolista ja joustavaa ratkaisua.

Miten WooCommerce-verkkokauppa perustetaan?

WooCommerce on WordPressin maksuton lisäosa, joka voidaan helposti ja saumattomasti yhdistää osaksi WordPress-sivustoa.

WooCommerce-verkkokaupan perustaminen tarkoittaa sitä, että kauppa lisätään joko osaksi olemassa olevaa WordPress-sivustoa tai luodaan kokonaan uusi sivusto verkkokauppaa varten.

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta, jolla sivut on helppo räätälöidä mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Noin 65 % maailman sivuista on rakennettu WordPressillä.

WooCommerce-verkkokaupan perustaminen WordPress

Miksi WooCommerce on niin hyvä?

WooCommercen ja WordPressin etuja ovat etenkin:


 • Helppo ylläpito ja tilausten hallinnointi – pystyt käyttökoulutuksemme jälkeen helposti itse
  lisäämään ja muokkaamaan sisältöjä sekä hallinnoimaan tilauksia. Mobiilisovelluksen avulla hallinnoit kauppaa
  helposti myös liikkeellä ollessasi.
 • Räätälöitävyys – kuten WordPress myös WooCommerce on helppo räätälöidä mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Niin rakenteen, ulkoasun kuin toiminnallisuuksien suhteen mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
 • Integraatiot kaikkiin suosituimpiin järjestelmiin – WooCommerce-kauppa on helposti
  yhdistettävissä kaikkiin suosituimpiin työkaluihin kuten Googlen Analyticsiin, Adsiin ja Kauppiasportaaliin sekä
  esimerkiksi markkinoinnin automaation työkaluihin. Kaikki suosituimmat maksutavat ovat käytettävissä.
 • Verkkonäkyvyys – WordPress on teknisesti erittäin hyvin optimoitu hakukoneita varten. Tuotteiden ja
  muiden sisältöjen Google-optimoinnissa erinomaisena apuna on Yoast SEO -lisäosa.
 • Kauppa, joka kasvaa mukanasi – WooCommerce-kauppa voidaan perustaa vain muutamalle
  tuotteelle tai yhtä lailla sadoille. Sisältöjä, toiminnallisuuksia ja sivustoa voidaan helposti kasvattaa tarpeen mukaan.
 • Käytön tuki – WordPressin ja WooCommercen laaja kehitysyhteisö pitää huolen jatkuvasta ominaisuuksien
  kehityksestä ja siitä, että alusta elää mukana ajassa. Käytön tukea löytyy helposti eikä tuki lakkaa suhdanteiden notkahteluihin.

Voiko verkkokaupan perustaa itse?

Vaikka WooCommerce on helppo käyttää, vaatii verkkokaupan perustaminen aina perehtyneisyyttä ja ymmärrystä muun muassa asiakasta parhaiten palvelevasta käyttöliittymästä, myyvimmistä ostopoluista ja verkkonäkyvyyden optimoinnista.

Ammattilaisen kuten Verkkovaraanin avulla perustat juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn, helppokäyttöisen ja myyntiä varten parhaiten optimoidun WooCommerce-kaupan, joka maksaa itsensä takaisin.

Itse tekeminen ei useinkaan ole edullisin ratkaisu. Tekniikkaan ja suunnitteluun perehtyminen vie aikaa muulta työltä, ja myöhemmin mahdollisesti ilmenevien puutteiden korjaus tai sivuston uudistaminen vaatii oman laskunsa.

Verkkokaupan suunnittelu juuri teidän tarpeisiinne

Lähdemme verkkokaupan ja muiden sivustojen suunnittelussa aina asiakkaamme liiketoimintaympäristöstä ja tavoitteista. Verkkokauppanne toteutetaan niin, että:

 • sivustolla esille nostetaan teidän tavoitteidenne kannalta olennaiset asiat
 • kauppa puhuttelee juuri teidän kohderyhmiänne
 • asiakasta ohjataan luontevasti kohti myyntiä tarkkaan suunnitelluilla ostopoluilla ja käyttäjäystävällisillä ostotapahtumilla
 • kaupan ulkoasu ja sisältö tukee teidän brändiänne

Toteutamme niin pienet kuin laajat verkkokaupat eri tarkoituksiin vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla. Autamme sinua myös verkkomyynnin jatkokehityksessä kuten hakukoneoptimoinnissa tai Google-mainonnassa.

Kiinnostuitko?

Miksi valita Verkkovaraani?

Meiltä saat WooCommerce-verkkokaupan ja sivuston, joka palvelee kävijää ja kiihdyttää liiketoimintaanne. Asiakas löytää luoksenne, hahmottaa helposti sivujen sisällön ja ohjautuu luontevasti kohti myyntiä.

Verkkokaupan suunnittelussa ja toteutuksessa keskitymme olennaiseen emmekä sorru turhiin kikkailuihin. Meidän kanssamme et maksa turhasta!

Verkkovaraanilla on laaja-alainen ymmärrys digiviestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen kokonaisuudesta. Suunnittelemme ja toteutamme verkkokaupan, joka on käytettävyydeltään loistava, tukee brändiänne, on teknisesti laadukas ja hakukoneoptimoitu, turvallinen sekä helppo hallinnoida.

Huolehdimme verkkokaupan teknisestä ylläpidosta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi sivujen versiopäivityksistä tai tietoturvasta. Teemme toiveen mukaan myös kaupan jatkokehitystä tai muuta liiketoiminnan kehittämistä kuten tuloksellista digimarkkinointia tai yritysilmeen kehittämistä.

Onko WooCommerce-verkkokaupan perustaminen ajankohtaista? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

WooCommerce-verkkokaupan perustaminen Verkkovaraanilta – esimerkkejä asiakastöistämme

WooCommerce-verkkokauppa perustaminen ja digimarkkinointi Print & Refillille - Verkkovaraani

Liiketoiminnalle kasvua verkossa – Print & Refill

Uudistimme tulostamisen erikoisliike Print & Refillin verkkokaupan. Uusi verkkokauppa toteutettiin WooCommercella, jota myymälän on helppo ylläpitää ja päivittää.

Lisäsimme kauppaan myös sellaisia tuoteryhmiä, joita on aiemmin voinut ostaa vain myymälästä. Keväällä 2021 nämä uudet ryhmät toivat suurimman osan verkkokaupan tuotetuloista.


“Juuri meille räätälöidyt verkkopalveluratkaisut ovat aina olleet täyden kympin suorituksia. Asiakaslähtöisyys, ammattitaito, luotettavuus, jatkuva kehitystyö ja asiakastuki sekä uudet innovaatiot tekevät Verkkovaraanista toimivan kumppanin.”

Jouni Seppänenomistaja, Runebergin Kukka

Runebergin kukka - WooCommerce-verkkokaupan perustaminen

Helposti kukkaostoksille – Runebergin Kukan WooCommerce-kauppa

Toteutimme uuden ja raikkaan sekä tietysti responsiivisen verkkokaupan WordPress WooCommercella.

Runebergin Kukka on saavuttanut uuden kaupan myötä hyvää hakukonenäkyvyyttä ja myös konversioprosentti on kasvanut. Aiempaa suurempi osuus sivukävijöistä päätyy siis myös ostoon.