Ratkaisumyyjä

Ratkaisumyyjänä tulkitset asiakkaan tarpeita ja kuvailet asiakastarpeen mukaisia viestinnällisiä ja myyviä verkkopalveluita. Osaat visualisoida graafisen ilmeen asiakkaan toimialan ja kuvauksen perusteella sekä tunnistaa muut asiakkaalle tarpeelliset palvelut.

Ratkaisumyyjänä sinulla on jo entuudestaan kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta. Menestyminen tehtävässä edellyttää ennen kaikkea ammattimaista otetta ja asiantuntemusta, jossa keskeistä on asiakasyritysten ja organisaatioiden markkinointiviestinnän tarpeiden ymmärtäminen sekä niihin soveltuvien ratkaisujen soveltaminen käytännössä.

Asiakkaille tarjoamamme palvelut ovat graafista suunnittelua, verkkopalveluiden suunnittelua ja toteutusta, sekä digitaalista markkinointia. Etuna on siis esimerkiksi käyttöliittymäsuunnittelun, hakukoneoptimoinnin ja -markkinoinnin ymmärtäminen sekä visuaalinen näkemys. Teknisestä osaamisesta on myös etua ja yleisimmin käytössä olevien verkkoteknologioiden hallitseminen helpottavat työtä, mutta ei ole välttämätöntä, kunhan sinulla on vain valmiudet oppia ja omaksua tarvittavaa tietotaitoa työn ohessa. Ihanteellisinta olisi, jos sinulla on jo työkokemusta IT-alan ratkaisutoimittajana (ylläpitojärjestelmät, verkkoviestinnän ratkaisut) tai muulla soveltuvalla alalla. Myyntitaidot, asiakkaasta välittävän asenteen sekä asiakkaan liiketoimintaa ymmärtävän osaamisen tuot tullessasi.

Voit lähettää toimitusjohtaja Jesse Kivialholle avoimen työhakemuksen sähköpostilla osoitteeseen jesse.kivialho@verkkovaraani.fi