Digimarkkinoinnin harjoittelija

Oletko sinä hakemamme kehityshaluinen ja -kykyinen digimarkkinoinnin harjoittelija? Digitaalisen markkinoinnin harjoittelijana seuraat ja kehität yrityksemme tuotteiden ja palveluiden (mm. Piuha IT-koulutus, Nopea.media) digitaalista  näkyvyyttä esimerkiksi hakukoneptimoinnin, Google Adsin ja markkinoinnin automaation sekä uutiskirjeiden keinoin.

Digimarkkinoija analysoi verkkosivustoja ja uutiskirje- sekä Ads-markkinointikampanjoita ja kehittää niitä edelleen. Tärkeintä tehtävässä on kuitenkin erinomainen englannin ja suomen kielen taito ja hyvät vuorovaikutustaidot. Syksyllä 2019 olemme kehittämässä nopea.media -tuotteemme englanninkielistä markkinointia, johon digimarkkinoinnin harjoittelija tulisi osallistumaan, ja siksi erityisesti kyky kirjoittaa hyvää englanninkielistä tekstiä on keskiössä.

Edellytämme sinulta ainakin seuraavien asioiden osaamista:

  • Erinomainen englannin ja suomen kielen taito (Digimarkkinoija kirjoittaa uutiskirjeitä, verkkosivustojen sisältöä, mainoksia jne.)
  • Kyky oppia käyttämään erilaisia verkkotyökaluja (katso lista alla)

Tulet opettelemaan seuraavia työkaluja, joten niiden tuntemisesta on sinulle hyötyä, mutta fiksu kaveri oppii ne hyvinkin nopeasti: 

  • Hakukoneoptimointi (sis. Google Analytics)
  • Google Ads
  • WordPress ja oma sisällönhallinnan järjestelmämme
  • MailChimp ja oma uutiskirjemarkkinoinnin sovelluksemme
  • Facebook ja LinkedIn-mainonta
  • Loyalistic (Markkinoinnin automaatio)

Tässä on hyvä tilaisuus päästä näyttämään potentiaalisi ja luoda pidempiaikainen ura digitaalisten palvelujen kehitystyössä. Tehtävä on määräaikainen ja täysipäiväinen harjoittelu, josta maksamme harjoittelupalkan (700 €/kk) ja lisäksi harjoittelija saa meiltä kattavasti koulutusta digimarkkinoinnin eri osa-alueisiin mm. osallistumalla järjestämiimme hakukoneoptimointi ja Google Ads-koulutuksiin (katso piuha.fi).

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla. Kirjoitathan hakemuskirjeen englanniksi, jotta näemme hieman esimerkkiä kyvystäsi kirjoittaa englantia. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Harjoittelun tarkka ajankohta ja kesto on sovittavissa, mutta suurinpiirtein olemme ajatelleet harjoittelun olevan syyskuun alusta noin 3-6 kuukautta. Aikaisimmillaan uusi henkilö voisi aloittaa jo 26.8.2019. Harjoittelija työskentelee Helsingin toimistollamme ja harjoittelu on kokopäiväinen.

Hakulomake

Arvioi oma osaamisesi eri osa-alueilta