Ownwell verkkosivut Wordpressillä - kuvakaappaus

WordPress-sivut Ownwellille

Toteutimme WordPress-sivut Green Berry Oy:n kehittämälle Ownwell®-menetelmälle. Ownwell® on innovatiivinen menetelmä, joka poistaa kemikaalit ammattisiivouksesta ja yksinkertaistaa siivousta esimerkiksi päiväkodeissa, oppilaitoksissa, ravintoloissa ja hotelleissa.

Ownwellin WordPress-pohjaisen sivuston saapumisnäkymänä on Mainostoimisto Poickeuksen toteuttama ja verkkosivuille optimoimamme katseenvangitseva video. Sivuille lisätyt havainnoivat grafiikat, kuten kaaviot ja liukuva aikajana avaavat menetelmää lukijalle entistä paremmin. Suunnittelimme Gutenberg-editorilla rakennetuille sivuille myös visuaalisen ilmeen, joka on linjassa Ownwellin brändin kanssa.

Videoupotukset WordPress-sivuille

Ownwellin WordPress-sivuille upotimme videohaastatteluina tehtyjä asiakasreferenssejä, joissa menetelmää hyödyntäneet ammattilaiset kertovat kokemuksistaan. Tyytyväiset asiakkaat, jotka kertovat aidosti ja rehellisesti mielipiteitään herättävät luottamusta paremmin kuin pelkkä mainospuhe.

Video on myös formaatti, joka tehoaa vierailijaan tekstiä paremmin – se on henkilökohtaisempi ja koskettaa katsojaa niin äänellä kuin kuvalla ja niistä välittyvällä tunteella. Referenssivideo on myös helppo jakaa eteenpäin sosiaalisessa mediassa.

Edustavat WordPress-sivut

Tyylikkäiden, responsiivisten ja hakukoneoptimoitujen WordPress-sivujen avulla Green Berry Oy saa visuaalisen käyntikortin, joka tarjoaa helppotajuista tietoa heidän innovatiivisesta Ownwell®-menetelmästään ja toimintamallistaan. Yhden sivun näkymänä toteutettu WordPress-sivu eli niin sanottu “one pager” on moderni ja helppolukuinen. Miellyttävä ja lisäarvoa tuottava sivusto houkuttelee kävijää jäämään ja palaamaan uudestaankin. Vuorovaikutteisuutta sivuille tuovat Ownwellin ladattavat esitteet sekä yhteydenottolomake, jolla asiakasta on helppo lähestyä ja jonka kautta asiakas saa tietoja heistä kiinnostuneista tahoista.

Verkkosivutoteutusten lisäksi tarjoamme apua analytiikassa ja seurannassa

Palvelumme kattavat paljon muutakin kuin verkkosivujen rakentamisen. Kun olemme ensin paneutuneet asiakkaan liiketoimintaan ja tehneet tarvemäärittelyn sekä luoneet sen pohjalta tarpeita ja tavoitteita vastaavat sivut, autamme mielellämme myös sivuston jatkokehittämisessä muun muassa kävijäseurannan avulla.

Ownwellin WordPress-sivuihin asensimme Google Analyticsin ja Google Search Consolen, joiden avulla pystymme optimoimaan sivut parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittämään niitä jatkuvasti statistiikan avulla. Teemme Ownwellille säännöllistä kävijäseurantaa, jossa raportoimme esimerkiksi sen, mitä kautta kävijät ovat sivuille tulleet, miten he ovat siellä viipyneet ja kuinka monta yhteydenottoa sivuilta on tullut. Pystymme myös erittelemään asiakasta kiinnostavat organisaatiot, joista sivuilla on vierailtu.


Tutustu muihin toteuttamiimme verkkosivuihin sekä graafisen suunnittelun ja verkkomarkkinoinnin projekteihimme.