Suomen Lääketieteen Säätiö Verkkosivut, Graafinen suunnittelu, Yritysilme

Uudistimme säätiön graafisen ilmeen uudella liikemerkillä, typografialla sekä ilmemateriaaleilla joihin lukeutuu mm. dokumentti- ja esityspohjat, sekä diplomipohja, joka myönnetään apurahan saaneille tutkijoille.

Suomen Lääketieteen Säätiö halusi raikastaa ilmettään ja modernisoida näkyvyytensä palvellakseen entistä paremmin lääketieteen tutkijoita ja halukkaita lahjoittajia. Uudistimme säätiön graafisen ilmeen uudella liikemerkillä, typografialla sekä ilmemateriaaleilla joihin lukeutuu mm. dokumentti- ja esityspohjat, sekä diplomipohja, joka myönnetään apurahan saaneille tutkijoille. Tuotimme myös graafisen ohjeiston tukemaan organisaatioilmeen yhtenäisyyttä ja käyttöä.

Uudistusprojektin yhteydessä myös Lääketieteen Säätiön verkkosivustoa uudistettiin toimimaan paremmin tietoportaalina apurahoja hakeville tutkijoille sekä lahjoittamisesta kiinnostuneille tahoille. eAdmin 5-julkaisujärjestelmän päälle rakennettu ilmava ja moderni verkkosivusto toteutettiin luonnollisesti responsiivisena, jotta sitä voi helposti käyttää myös mobiililaitteella.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Organisaatioilme (logo ja liikemerkki, värit, typografia ja kuvamaailma)
  • Sivuston ulkoasun suunnittelu
  • Responsiiviset sivut
  • Viestintämateriaalit (asiakirjapohja, kirjekuoret, diplomi)
Tutustu sivustoon
 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

 

Ota yhteyttä
Pakollinen kenttä
 

Meihin luottavat jo