Fingeo Oy - kotisivut yritykselle Verkkovaraanilta

Kotisivut yritykselle Fingeo Oy

Fingeo Oy on maa- ja kallioporausurakointiin keskittyvä yritys, joka on osa E.M. Pekkinen -konsernia. Yrityksen toiminnan pääkohdat ovat työmenetelmien, henkilökunnan ja työkoneiden jatkuva kehittäminen, laadun varmennus ja aktiivinen alaan perehtyminen.

Fingeo halusi uudistaa yli kymmenen vuotta vanhat sivunsa ja luodat uudet kotisivut, jotka toimisivat imagon rakentajana. Yrityksen toiveena oli raikas ja rento ulkoasu, joka ei olisi liian virallinen.

WordPress-kotisivut nopeana projektina

Verkkovaraani loi kotisivut yritykselle nopealla aikataululla: uusi sivusto oli valmis alle kuukaudessa aloituspalaverista. Kotisivut rakennettiin WordPress-alustalla. WordPress on suosittu alusta kotisivuille, sillä se on edullinen ja sivujen päivittäminen on helppoa. Se sopii siis hyvin dynaamisiinkin kotisivuihin, joita päivitetään säännöllisesti.

Asiakasprojektin alussa perehdymme aina ensin yrityksen liiketoimintaan ja määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa tarpeet ja tavoitteet kotisivuille. Näiden pohjalta alamme työstämään sivustoa – unohtamatta tietenkään mahdollisia tarkennuksia suunnitelmiin puolin ja toisin.

Yrityksen toiveet kotisivuille

Fingeon kotisivujen tavoitteena oli, että uudet ja nykyiset asiakkaat löytäisivät haluamansa tiedot helposti ja nopeasti ja saisivat hyvän kuvan yrityksen toiminnasta.

Kotisivuille haluttiin runsaasti kuvia, kuten kuvakaruselli etusivulle ja kuvia sivujen ja nostojen yhteyteen. Aloitusnäkymään haluttiin heti selkeästi näkyville yrityksen palvelut ja muut tärkeimmät sivut helposti löydettävinä pikalinkkeinä.

Kuvien käyttö kotisivuilla lisää visuaalisuutta ja tekee sivuvierailusta miellyttävämmän. Kuvat tukevat tarinaa ja kertovat kävijälle heti, mistä on kyse. Suosittu formaatti on myös video, joka kertoo kuvaakin enemmän. Katso, miten hyödynsimme videoita Finmobilitylle toteuttamissamme WordPress-sivuissa.

Logosta kotisivujen ilmeeksi

Fingeon kotisivujen värimaailman määritteli yrityksen kelta-musta logo. Uudistetuilla kotisivuilla keltaista ja mustaa käytettiin tehosteväreinä muun muassa korostuksissa ja linkeissä. Linkkipainikkeissa on hover-efekti, jossa keltainen painike hehkuu, kun hiiri viedään päälle. Kotisivujen ilme istuu täydellisesti yrityksen toimialaan.

Muistathan, että Verkkovaraani tarjoaa palveluita laajempiinkin yritysilmeen rakennus- tai uudistamisprojekteihin. Graafinen suunnittelijamme toteuttaa logon, kuva- ja värimaailman, typografian sekä markkinointimateriaalit toiveidesi mukaisesti.

Tutustu palveluihimme

Autamme yritystäsi mielellämme myös muissa verkkoviestinnän palveluissa kuten digitaalisessa markkinoinnissa. Hakukoneseurannalla pystymme antamaan yrityksellesi vinkkejä hakukoneoptimoinnin parantamiseen. Autamme myös muun muassa Google Ads -mainonnan tehostamisessa tai uutiskirjepalveluiden rakentamisessa.