kiinnike_kolmio_verkkokauppa_verkkosivut

Kiinnike-Kolmio

Kiinnike-Kolmio on rakennusalan palvelemiseen erikoistunut, kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukauppa. Toteutimme heille uuden näyttävän verkkosivuston tuotekatalogeineen ja tarjouskoreineen.

Suunnittelimme uuden ja raikkaan sekä tietysti responsiivisen verkkosivuston ja tuotekatalogin Kiinnike-Kolmiolle heidän logonsa ja sen värityksen ympärille. Kiinnike-Kolmion uudessa verkkokatalogissa on mahdollista selata Kiinnike-Kolmion tuotevalikoimaa ja pyytää heiltä tarjouspyyntöjä valitsemistaan tuotteista. Järjestelmä toimii mainiosti niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Sivuston tiedot tuotiin automaattisesti Kiinnike-Kolmion vanhasta verkkokatalogista. Yksi tärkeä osa projektia oli Kiinnike-Kolmion verkkonäkyvyyden varmistaminen myös jatkossa, ja osaksi palvelua toteutettiin niin sanotut 301 uudelleenohjaukset, joiden ansiosta Google ja muut hakukoneet ymmärtävät, että tuotteiden osoite on muuttunut ja ne osaavat indeksoida sivut uuteen osoitteeseen. Uudelleenohjaukset tehtiin siis tuotekohtaisesti, jolloin hyvä näkyvyys hakukoneissa säilyi myös uudistuksen jälkeen kaikille tuotteille.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Sivuston ulkoasun suunnittelu
  • Yrityksen verkkosivusto
  • Verkkokatalogi
  • Järjestelmä tarjouspyyntöjä varten
  • Käytönseuranta ja analytiikkapalvelu