Etusivu Print & Refillin WooCommerce-verkkokauppa

WooCommerce-verkkokauppa Print & Refill-myymälälle

Print & Refill on tulostamiseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tulostinkasetteja, -laitteita ja oheismateriaaleja sekä tekee huoltoa, kopiointia ja painattamista. Print & Refill myy tuotteitaan ja palveluitaan niin Helsingin Hakaniemen myymälässään kuin uudistamassamme WooCommerce-verkkokaupassa.

WooCommerce-verkkokauppa

WooCommercen suosio verkkokauppa-alustana on kiistaton. Se perustuu etenkin seuraaviin asioihin: räätälöitävyys, yhteensopivuus lukuisten eri palvelujen kanssa ja helppokäyttöisyys. WooCommerce on WordPressin maksuton lisäosa, joka voidaan siis integroida helposti osaksi WordPress-sivustoa.

WooCommerce-kaupan ulkoasu on osaavissa käsissä mahdollista räätälöidä täysin uniikiksi. Siihen voi myös yhdistää lähes rajattoman valikoiman järjestelmiä, jotka helpottavat kaupan ylläpitoa ja esimerkiksi tilausten ja toimitusten hallintaa.

Verkkokaupan ulkoasu

Print & Refillin verkkokaupan värimaailman päävärinä käytimme yrityksen liiketoimintaan liittyvää syaaninsinistä. Ulkoasu on yritysilmeen mukainen, mutta myös saavutettavuus huomioitiin siinä määrin kuin mahdollista.

Fonttikoko määritettiin riittävän suureksi, jotta sisältöä on helppo lukea. Olennaiset tiedot kuten kunkin kategorian tuotteet ja myymälän yhteystiedot löytyvät helposti päävalikosta. Asiakas ohjataan tekemään ostos myös nostojen ja painikkeiden avulla.

Verkkokaupan toiminnallisuudet

Print & Refillin verkkokaupan pohjana hyödynnettiin yrityksen edellistä WordPress-sivustoa ja kauppaa. Kaikkien noin 500 tuotteen varastosaldot ilmaistaan selkeillä liikennevaloväreillä. Tuotekortilla näkyy myös, jos tuote on noudettavissa vain myymälästä.

Päävalikosta löytyy myös oman sivunsa tarjouksessa oleville tuotteille, josta kävijä pääsee helposti ale-tuotteita selaamaan. Kävijän on mahdollista rekisteröityä helposti kanta-asiakkaaksi päävalikon linkin kautta. Toimitusta varten kauppaan on yhdistetty Postin, Schenkerin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut.

Uutiskirjeet asiakkaiden sitouttamiseksi

Yhdistimme verkkokauppaan uutiskirjelisäosan, jolla Print & Refill voi lähettää tarjouksia, ajankohtaista tietoa ja muuta kiinnostavaa sisältöä kanta-asiakkaille.

Sivuilla kävijä voi rekisteröityä käyttäjäksi ja tilata halutessaan uutiskirjeen. Uutiskirjemarkkinoinnin avulla yritys pystyy sitouttamaan asiakkaitaan ja hankkimaan lisämyyntiä.

Uutiskirjeet voidaan lähettää suoraan WordPressistä, verkkokaupan hallintapaneelista.