Yritysilme ja verkkopalvelu VYR

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR

Uudistimme kotimaisen vilja- ja öljykasvituotannon asiantuntijaorganisaation, VYR:n, yritysilmeen sekä verkkopalvelun, jonka kylkeen suunnittelimme ja toteutimme myös mobiilisovelluksen ja responsiivisen uutiskirjeen. Suunnittelimme asiakkaalle myös uudet käyntikortit.

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR on suomalaisen vilja- ja öljykasvisektorintoimijoiden yhteinen kehittämisorganisaatio. Yhdistykseen kuuluu noin 40 sektorin toimijaa/yritystä. 

VYR:n yhtenä keskeisenä toiminnan tavoitteena on vilja- ja öljykasvimarkkinoihin liittyvän tiedon tuottaminen ja välittäminen. Käytännössä esimerkiksi viljelijät voivat käyttää näitä tietoja päätöstensä tukena.   

Suunnittelemamme verkkopalvelu tarjoaa ajankohtaiset tiedot vilja-alan tapahtumista kotimaassa ja maailmalla. Toteuttamamme mobiilisovelluksen avulla viljelijät saavat ajankohtaiset tiedot viljojen ja öljykasvien kotimaan markkinoiden hinnoista kätevästi myös mobiililaitteisiinsa. Myös uutiskirje tulee ahkeraan käyttöön tiedottamaan viljelijöille ja muille alan toimijoille alan ajankohtaisista tapahtumista.

Asiakkaalle toimitettiin mm:

  • Yritysilme
  • Verkkosivusto
  • Mobiilisovellus
  • Käyntikortit
  • Uutiskirje

Tutustu sivustoon