SRY verkkosivusto - saapumisnäkymä

Verkkosivusto Suomen Radiologiyhdistykselle (SRY)

Toteutimme Suomen Radiologiyhdistykselle (SRY) laajan verkkosivuston, johon kuuluu pääsivuston lisäksi intranet, asiakirjapankki, materiaalipankki ja yhteensä 12 alayhdistyksen ja jaoston sivustot.

Suomen Radiologiyhdistys on lääketieteellisen radiologian kehitystä ja soveltamista edistävä yhdistys. Yhdistyksen tarkoitus on valvoa alan toimijoiden etuja ja ylläpitää yhteisymmärrystä heidän kesken. SRY muun muassa järjestää kokouksia ja esitelmätilaisuuksia sekä julkaisee alan ammattikirjallisuutta.

Verkkosivusto ja intranet

SRY:n uudistettu verkkosivusto sisältää laajalti tietoa yhdistyksestä: muun muassa yhdistyksen säännöt ja päättäjien tiedot. Lisäksi sivuilta löytyvät ajankohtaiset uutiset ja yhdistyksen koulutustarjonta sekä tietoa siitä, mitä radiologia on.

Ulkoisille sidosryhmille suunnattujen sisältöjen lisäksi verkkosivustoon kuuluu intranet, joka on tarkoitettu yhdistysten jäsenille.

SRY:n uudistetun sivuston, kuten muutkin sivut toteutamme WordPress-alustalla. WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta, joka taipuu kaikkiin tarkoituksiin ja jota on helppo ylläpitää.

Verkkosivuston asiakirja- ja materiaalipankit sekä uutiskirjeet

Intranetia varten rakensimme SRY:lle asiakirja- ja materiaalipankit. Intranetissa jäsenten on mahdollista selailla ja hallita luottamuksellisia asiakirjoja tietoturvallisesti.

Intranetistä löytyy myös jäsenrekisteri, jossa on tieto kaikista yhdistysten jäsenistä.

Asensimme SRY:n verkkosivustolle myös uutiskirjelisäosan. Sen kautta yhdistys pääsee lähettämään automaattisesti uutiskirjeitä jäsenilleen suoraan sivustonsa hallintapaneelista.

Verkkosivuston ulkoasu

Uutta verkkosivustoa varten uudistimme SRY:n vanhan harmaasävyisen logon. Yhdistyksen logossa oleva käärme sai modernimman ilmeen ja pirteät vihreät sävyt. Koko verkkosivuston ulkoasu noudattelee vihreän käärmeen muotoa ja väritystä. Väritys toistuu pääsivustolla esimerkiksi linkeissä, painikkeissa ja tehosteviivoissa. Osien jakajina käytimme käärmemäisesti aaltoilevaa katkoviivaa, joka sopii niin logoon kuin aihealueeseen.

Alayhdistysten omilla sivuilla ulkoasu vastaa muutoin pääsivuston tyyliä, mutta vihreä väritys vaihtuu siniseen.

Alasivustot

Suomen Radiologiyhdistyksen (SRY) alaisuuteen kuuluu yhdeksän alayhdistystä, jotka keskittyvät tiettyyn radiologian aihealueeseen (esimerkiksi toimenpideradiologia). Lisäksi yhdistyksen alle kuuluvat fysiikkaan ja lastenradiologiaan liittyvät jaostot.

Aiemmin alayhdistyksillä ei ole ollut omaa verkkosivustoaan, vaan ne ovat olleet osa SRY:n vanhaa verkkoportaalia. Nyt verkkosivuston päävalikosta pääsee helposti kunkin alayhdistyksen ja -jaoston omalle sivulle.

Alasivustojen rakenne on vastaava kuin pääsivustolla. Sieltä on myös helppo pääsy intranetiin päävalikon kautta.