Muovikuuluukiertoon.fi - etusivu - verkkosivujen siirto WordPressiin Verkkovaraani

Verkkosivujen siirto WordPressiin – Muovikuuluukiertoon.fi

Siirsimme asiakkaamme Muoviteollisuus ry:n Muovi kuuluu kiertoon -sivuston heidän hallintaansa WordPress-alustalle. Sivuston ulkoasu säilyi ennallaan, mutta WordPress-alustalla asiakas pystyy itse päivittämään sivustoaan.

Muoviteollisuus ry on muovituotteita valmistavien yritysten elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö, Kemianteollisuus ry:n toimialajärjestö sekä Elinkeinoelämän keskusliiton jäsen. Muoviteollisuus ry on vanha asiakkaamme yli kymmenen vuoden takaa.

Muovi kuuluu kiertoon -sivusto liittyy #Ämpäristöteko-tempaukseen, joka nostaa esiin muovinkierrätyksen tärkeyden ja kannustaa ihmisiä kierrättämään muovia myös arjessaan. Sivusto jakaa tietoa muovin tärkeistä tehtävistä sekä vastuullisesta muovin käytöstä.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Sivujen siirto helppokäyttöiseen WordPressiin

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta ja sitä käyttää noin 63% niistä sivuista, joiden sisällönhallintajärjestelmä on tiedossa (lähde W3Techs).

WordPress-alustalla Muoviteollisuuden on helppo päivittää ja muokata sivuja itse. Näin yhdistys saa sivuston sisältöjen hallinnan itselleen, kun se aiemmin oli mainostoimiston hallinnassa.

Verkkovaraani hoitaa kuitenkin sivuston teknisen ylläpidon eli huolehtii järjestelmän teknisistä päivityksistä, tietoturvasta ja varmuuskopioinneista.

Uuden sivuston luominen olemassa olevan pohjalta

Uuden WordPress-pohjaisen Muovi kuuluu kiertoon -sivuston ulkoasu, rakenne ja sisällöt luotiin olemassa olevan sivuston pohjalta.

Meillä ei ollut pääsyä vanhan sivuston hallintaan, mutta kopioimme tiedostot ja tekstisisällöt vanhalta julkiselta sivustolta.

Helpon räätälöitävyytensä ansiosta WordPress-sivuista saatiin visuaalisesti ja sisällöllisesti aivan entisiä vastaavat. Sivujen ylläpito ja päivittäminen helpottui helppokäyttöisen alustan myötä. Koska työhön ei sisältynyt ulkoasun tai rakenteen uudistamista, saimme sen toteutettua hyvin nopeana projektina.

Muovi kuuluu kiertoon -sivujen ominaisuuksia

WordPress-sivustoon on mahdollista toteuttaa mitä erilaisempia elementtejä.

Muovi kuuluu kiertoon -sivustoon sisältyy muun muassa seuraavaa:

 • 16 sivua
 • Videoupotukset ja video autoplay -upotus
 • Kuvia ja tekstisisältöä
 • Liukuväritaustat
 • Usein kysytyt kysymykset -haitarielementtejä

Tutustu vastaaviin projekteihin, joissa sivusto on siirretty sellaisenaan WordPressiin

Näissä projekteissa sivusto on siirretty WordPressiin sellaisenaan, eli päivittämättä ulkoasua, rakennetta tai sisältöjä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Keskustelen mielelläni veloituksetta sivujenne nykytilanteesta ja toiveistanne.

  Saavutettava verkkopalvelu Verkkovaraanilta
  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46