Verkkosivujen uudistus Vegaaniliitolle - Verkkovaraani

Vegaaniliitolle uusi käyttäjäystävällinen ja raikas sivusto

Toteutimme Vegaaniliitolle uuden raikkaan sivuston, joka palvelee kohderyhmiään ja tukee yhdistyksen identiteettiä. Tuotimme sivustolle räätälöityjä ominaisuuksia kuten reseptipankin. Tutustu projektiimme ja Vegaaniliiton uuteen sivustoon.

Vegaaniliitto ry on vuonna 1993 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kasvissyöntiä ja veganismia. Vegaaniliiton tehtäviin kuuluu muun muassa julkaisutoiminta, kannanotot ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tutkittuun tietoon perustuvan ravitsemustiedon tuominen kaikkien saataville.

Vegaaniliitto halusi uudistaa vanhat verkkosivunsa, joiden ulkoasuun yhdistys oli pääosin tyytyväinen mutta jotka eivät toimineet aivan käyttäjäystävällisesti.

Käyttäjäkokemus kunniaan

Verkkosivujen hyvä käyttäjäkokemus on iloksi niin kävijälle kuin sen myötä palveluntarjoajalle.

Hyvän käyttäjäkokemuksen kannalta tärkeää on mm, että:

 • sivusto toimii odotetulla tavalla – esimerkiksi linkistä aukeaa uusi sivu ja navigoiminen onnistuu päävalikon kautta
 • sivuston rakenne, viesti ja sisällöt ovat selkeät ja helposti hahmotettavat
 • sivustolta on helppo löytää etsimäänsä tietoa
 • sivusto toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla ja selaustavoilla
 • sivuston ulkoasu miellyttää silmää ja tukee tarinaa.

Käyttäjän huomioiva sivusto luo positiivisia mielikuvia ja edistää sitoutumista organisaatioon.

Saavutettavampi toteutus

Saavutettavuus on olennainen osa verkkosivujen käyttäjäkokemusta. Saavutettavuudessa huomioidaan kaikki käyttäjäryhmät ja varmistetaan, että sivusto on selailtavissa ja ymmärrettävissä myös esimerkiksi näkörajoitteisille, näppäimistöä käyttäville ja henkilöille, joilla on kognitiivisia haasteita.

Vegaaniliitto ei tilannut sivustoa lain edellyttämällä tavalla saavutettavana toteutuksena. Huomioimme silti aina saavutettavuuden vähintäänkin sivuston ja sisältöjen rakenteessa sekä väriyhdistelmien kontrasteissa.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Toiveen mukainen ulkoasu

Vegaaniliiton uuden sivuston ulkoasu on raikas ja saavutettava.

Keskustelemme aina aloituspalaverissa asiakkaan kanssa toiveista ulkoasun suhteen sekä mahdollisesta graafisesta ohjeistosta.

Tämän perusteella teemme ulkoasuehdotuksen, jonka hyväksytämme asiakkaalla. Usein asiakas hyväksyy ehdotuksen miltei suoraan, toisinaan tehdään muutoksia. Vegaaniliiton sivujen ulkoasussa muun muassa lisäsimme eri osioiden erottamista taustavärein.

Räätälöidyt WordPress-sivut

Vegaaniliiton sivuille toteutimme räätälöitynä toiminnallisuutena muun muassa reseptipankin, jossa reseptejä voi selailla muun muassa ruokavalion tai -tyypin mukaan.

Sivut toteutamme WordPress-alustalla, joka on maailman suosituin verkkosivualusta. WordPress-sivuja on helppo räätälöidä mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin ja ne elävät mukana ajassa. WordPress-sivujen sisältöjä asiakkaamme pystyvät helposti muokkaamaan ja lisäämään käyttökoulutuksemme jälkeen.

Palveluumme kuuluu myös WordPress-sivujen tekninen ylläpito ja tukipalvelu. Näin Vegaaniliitonkin tapauksessa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Voimme myös arvioida sivujenne uudistustarpeen veloituksetta.

  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46

  Tutustu tarkemmin kotisivupalveluumme