WordPress-sivut Onkologiayhdistykselle

Suomen Onkologiayhdistyksen kotisivut ja extranet

Suomen Onkologiayhdistys on pitkäaikainen asiakkaamme, jolle olemme alun perin toteuttaneet organisaatioilmeen ja verkkopalvelun uudistuksen vuonna 2016. Vuoden vaihteessa 2023-2024 uudistimme verkkosivujen ilmeen ja siirsimme palvelun WordPress-alustalle.

Suomen Onkologiayhdistys on vuonna 1993 perustettu lääketieteen alan yhdistys, jonka pääasiallisena tarkoituksena on edistää syöpään liittyvää tutkimusta ja koulutusta sekä kehittää syövän hoitoa.

Yhdistyksen verkkopalvelu tiedottaa alan tapahtumista ja uutisista, sekä toimii sisäisenä tietopankkina yhdistysten jäsenille. Verkkopalveluun kuuluu niin kaikille julkinen sivusto kuin jäsenien käytössä oleva extranet.

Verkkopalvelun ensisijainen kohderyhmä on yhdistyksen jäsenistö, johon kuuluu laaja edustus kotimaisen onkologian asiantuntijoita kuten erikoislääkäreitä.

Toteutimme sivuston asiakkaan toiveen mukaisesti niin, että kävijän on helppo löytää tietoa seuraavista:

  • yhdistyksestä ja sen toiminnasta
  • alan tapahtumista
  • yhdistyksen alaryhmistä
  • eri syöpätyyppien hoitosuosituksista

Lisäksi tutkijoiden on mahdollista hakea apurahaa lomakkeella ja jäsenten hyödyntää extranetin tietopankkia.

Jäsenten extranet

Jäsenet voivat vielä tarkemmin selailla extranetissä kaikkien tapahtumien materiaaleja, jotka lisätään salattuina tiedostoina.

Lisäksi uutena ominaisuutena extranetiin suunniteltiin ja toteutettiin lehtireferaattipalsta, jonne asiakkaamme lisää lyhennelmiä ajankohtaisista onkologian alan julkaisuista ja tutkimuksista. Referaatteja voi selailla aihealueittain ja ne aukeavat kätevinä haitarielementteinä samalle sivulle. Referaatista ohjataan linkillä alkuperäiseen julkaisuun.

Kotisivujen uudistus harkinnassa?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Keskustelen mielelläni veloituksetta sivujenne nykytilanteesta, toiveistanne ja teille sopivimmista ratkaisuista.

    yhdistyksen verkkosivut tai muut kotisivut, verkkolehti tai extranet Verkkovaraanilta
    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46