Saavutettava verkkopalvelu Salpakeskukselle - Verkkovaraani

Saavutettava verkkopalvelu Salpakeskukselle

Suunnittelimme ja toteutimme Salpakeskukselle uuden saavutettavan verkkopalvelun, joka palvelee kävijää hyvin kaikilla laitteilla ja selaustavoilla. Uusien sivujen avulla kävijän on helppo suunnitella vierailua Salpalinjan kohteissa tai hankkia tietoa Salpalinjasta.

Salpalinja on Suomenlahdelta Petsamoon ulottuva, 1200 km pitkä linnoitusketju. Linja rakennettiin Suomen itärajan turvaksi talvisodan jälkeen.

Salpakeskuksen muodostavat Miehikkälän Salpalinja-museo, Virolahden Bunkkerimuseo, Salpapolku Virolahdella ja Miehikkälässä sekä Valtakunnallinen Salpalinjan perinneyhdistys ry.

Salpakeskus tarvitsi uuden verkkopalvelun, joka olisi saavutettava, responsiivinen ja käyttäjäystävällinen.

Kävijää palveleva toteutus

Kuten aina, määritimme projektin aloitusvaiheessa sivuston tärkeimmät kohderyhmät, tehtävät ja sisällöt.

Salpakeskuksen sivuston tuli olla sekä informatiivinen että herättää kiinnostus aiheesta ja houkutella käymään Salpalinjan palveluissa.

Loimme verkkopalvelun, josta kävijän on helppo heti löytää häntä kiinnostavat tiedot. Sisältö on helposti hahmotettava, rakenne helposti navigoitava ja ulkoasu miellyttävä, mielenkiinnon herättävä ja identiteetin mukainen. Tärkeimmät tiedot kuten palvelut, aukioloajat ja yhteystiedot on nostettu selkeästi esiin.

Saavutettava verkkopalvelu – ammattitaitoinen toteutus Verkkovaraanilta

Verkkovaraani on yksi Suomen johtavista verkkosivustojen saavutettavuusasiantuntijoista. Olemme toteuttaneet kymmeniä saavutettavia verkkosivustoja sekä tehneet saavutettavuustestauksia ja -auditointeja WCAG:n 2.1-standardin AA-tason kriteerien mukaisesti.

Saavutettavuus on käyttömukavuutta ja verkon käyttäjien tasa-arvon edistämistä. Se on keino huolehtia siitä, että sivustoa ja kaikkia sen ominaisuuksia pystyvät vaivatta ymmärtämään ja käyttämään niin keskivertokäyttäjät kuin esimerkiksi näkö- ja kuulorajoitteiset henkilöt.

Sisällön siirto palveluna

Toteutamme sivustot WordPress-alustalla, joka taipuu kaiken kokoisiin projekteihin ja on myös sisällöntuottajalle ja ylläpitäjälle helppo käyttää.

Pidämme aina asiakkaalle perusteellisen perehdytyksen alustaan. Käyttökoulutuksen jälkeen asiakas pystyy itse helposti lisäämään ja muokkaamaan sisältöjä verkkosivuille ja monesti asiakas lisääkin itse pääosan sisällöistä uudelle sivustolle.

Salpakeskuksen projektissa kuitenkin Verkkovaraani vastasi kaikkien sisältöjen lisäämisestä uuteen sivustoon. Tämä mahdollisti sen, että huolimatta asiakkaan kiireistä sivusto saatiin sujuvasti julkaistua ajallaan.

Teillekin saavutettava verkkopalvelu?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Keskustelen mielelläni veloituksetta sivujenne nykytilanteesta ja toiveistanne.

    Saavutettava verkkopalvelu Verkkovaraanilta
    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46