Runebergin Kukan verkkokauppa WooCommerce

WooCommerce-verkkokauppa Runebergin Kukalle

Suunnittelimme ja toteutimme yritykselle modernin ja näyttävän verkkokaupan, jonka ulkoasussa hyödynnetään suuria kuvapintoja, viestien Runebergin Kukan ainutlaatuisesta osaamisesta alallaan. Responsiivisen suunnittelun ansiosta, palveluiden ja tuotteiden selailu sekä kukkaostokset onnistuvat vaivattomasti myös vaikkapa älypuhelimella.

Uusi verkkopalvelu rakennettiin WordPress WooCommerce -julkaisujärjestelmän päälle, joka mahdollistaa helpon tuotekannan hallinnan ja tilausten käsittelyn, mutta myös päivittäiset sivuston ylläpitotoimet, kuten uutisoinnin ja erilaiset tuotenostot.

“Juuri meille räätälöidyt verkkopalveluratkaisut ovat aina olleet täyden kympin suorituksiaAsiakaslähtöisyysammattitaitoluotettavuus, jatkuva kehitystyö ja asiakastuki sekä uudet innovaatiot tekevät Verkkovaraanista toimivan kumppanin.”

Jouni Seppänenomistaja, Runebergin Kukka

Runebergin Kukka on Verkkovaraanin pitkäaikainen asiakas

Aiemmin olemme suunnitelleet Runebergin kukan uuden ja raikkaan graafisen ilmeen, sisältäen logon ja liikemerkin, värimaailman sekä typografian. Lisäksi suunnittelimme yritykselle uuden ilmeen mukaiset materiaalit, kuten käyntikortit ja paperikassit.

Jouluna 2017 toteutimme asiakkaalle digitaalisen markkinoinnin kampanjan Googlessa ja Facebookissa tavoitteena saada lisää verkkokaupan näkyvyyttä ja asiakkaita.

Asiakkaalle on toimitettu mm.

  • Yritysilmeen ja markkinointimateriaalien suunnittelu
  • Verkkokauppa