Ria-majat etusivu

RIA-Majat

RIA-Majat tarjoaa viihtyisää majoitusta Lapin maisemissa Ylläksellä. Kävimme paikan päällä valokuvaamassa majoitustilat ja ympäristön sekä toteutimme markkinointikäyttöön soveltuvan modernin ja näyttävän verkkopalvelun.

RIA-Majat on toimialajärjestö Rakennusinsinöörit ja -arkkitehdit RIA ry:n majoituskohde Lapin Ylläksellä. Komeasta päärakennuksesta ja lisärakennuksista koostuva kokonaisuus on pääasiassa ollut RIAlaisten omassa käytössä, mutta tarve on ollut laajentaa sen käyttöastetta ja tuoda mukaan ulkopuolisia vieraita. Tarjolla on erikokoisia majoitusvaihtoehtoja pariskunnista suuremmille porukoille asti. Kevättalvi on kovinta sesonkiaikaa, mutta Lapin taika toimii myös kesä- ta syysmatkailun ystäville. Keskeisellä ja rauhallisella paikalla, palvelujen välittömässä läheisyydessä sijaitseva majoituskohde tarjoaa mukavan ja kodikkaan ympäristön ja hyvät fasiliteetit myös business-matkailulle.

Kävimme paikan päällä tutustumassa majoitustiloihin ja valokuvasimme tilojen lisäksi myös fiiliskuvia tulevaan verkkopalveluun, josta haluttiin paremmin markkinointiin ja varauspalveluihin soveltuva kokonaisuus.

Sivujen siirto WordPressiin ja varauskalenteri

Syksyllä 2023 siirsimme sivuston käyttäjäystävälliseen WordPressiin, johon yhdistettiin perusratkaisujen lisäksi myös varauskalenteritoiminto. Varauskalenterin avulla käyttäjät voivat helposti varata joko yksittäisen huoneen, useita huoneita kerralla tai koko rakennuksen sekä tarkastella saatavuutta haluttuna ajanjaksona.

Asiakkaalle toimitettiin mm.

  • Responsiivinen, näyttävä ja helppokäyttöinen verkkosivusto, jossa:
    • Varauskalenteri
    • Alueen kartta, jossa sijaintimerkinnät
  • Valokuvaus