Painojulkaisut nopea.medialla Port of Hangolle

Port of Hangolle räätälöity nopea.media-teema PDF-julkaisuja varten

Toteutimme Port of Hangolle oman räätälöidyn ulkoasuteeman nopea.media-palveluumme. Sen avulla Port of Hanko pystyy luomaan brändinsä mukaisia painovalmiita PDF-julkaisuja suoraan WordPress-sivuiltaan käsin.

Port of Hanko eli Hangon Satama on yksi merkittävimpiä kansainvälisten merikuljetusten solmukohtia Suomessa. Satamasta on suora yhteys avoimelle Itämerelle ja sen kautta muualle Eurooppaan. Hangon Satama tarjoaa asiakkailleen ympäri vuorokauden palvelua monenlaiselle tavaralle.

Port of Hanko on vanha asiakkaamme, jolle olemme toteuttaneet aiemmin muun muassa asiakirjapohjat sekä uutiskirjepalvelun.

Sisällöt PDF-julkaisuiksi ketterästi

Nyt yhtiö halusi hyödyntää nopea.media-palveluamme tyylikkäiden ja brändin mukaisten PDF- ja painettujen julkaisujen toteutukseen.

Nopea.media on WordPress-lisäosa, joka siis istuu saumattomasti osaksi WordPress-sivustoa. Lisäosa tuo mukanaan PDF-lohkot ja asetukset, joilla artikkeleista ja sivuista voi generoida painovalmiita PDF-tiedostoja haluamillaan ulkoasusäädöillä. Valitut artikkelit voi helposti kasata painovalmiiksi PDF-julkaisuksi alatunnisteineen ja sisällysluetteloineen.

Nopea.median avulla Port of Hanko voi tuottaa painovalmiita tiedostoja kuten hinnastoja ja esitteitä suoraan kotisivujensa tekstieditorissa.

Räätälöity ulkoasuteema

Nopea.mediassa on oletuksena kolme ulkoasuteemaa, jotka vaikuttavat julkaisun fontteihin ja värimaailmaan.

Port of Hangolle toteutimme oman uuden teeman, josta löytyy muun muassa oikeat, yrityksen graafisen ohjeiston mukaiset värit ja fontit. Oman teemansa avulla Port of Hanko pystyy tuottamaan julkaisut suoraan oman brändi-ilmeensä mukaisesti.