Oma verkkokauppa ja uusi sivusto Café Esplanadille - Verkkovaraani

Oma verkkokauppa Café Esplanadille

Toteutimme verkkosivu-uudistuksen sekä oman WooCommerce-verkkokaupan Café Esplanadille. Verkkokauppa on Café Esplanadin uusi aluevaltaus, jonka tarkoituksena on tarjota kahvi- ja konditoriapalveluita yrityksille.

Café Esplanad on vuonna 1993 perustettu kahvila aivan Helsingin ytimessä. Perinteikkään perheyrityksen ensimmäinen kahvila Café Succes on tarjonnut herkullista kahvia ja leipomotuotteita jo vuodesta 1957.

Uusi ovi yritysmyyntiin

Asiakkaan tarpeena oli uudistaa verkkosivut ja perustaa oma verkkokauppa yritysmyyntiä varten. Kokonaisuuden tavoitteena on tarjota verkossa paremmin tietoa kivijalkakahvilassa asioiville sekä verkkokaupan kautta lisätä myyntiä etenkin yritysasiakkaille.

Verkkokaupan tarkoitus on myydä Café Esplanadin itsepaahtamaa suodatinkahvia ja itse tehtyjä leipomotuotteita lähialueen yrityksien kahvi- ja kokoustarpeisiin. Näin ollen oma verkkokauppa avaa uuden oven kehityshaluisen Café Esplanadin toimintaan.

Verkkosivujen uusi ilme

Verkkosivuille haluttiin nostaa esille kahvilassa asioiville asiakkaille oleellisia asioita, kuten aukioloajat ja kahvilassa tarjoiltavat tuotteet. Yrityksellä on pitkä historia kahvilatoiminnasta ja sivuilla haluttiin tuoda esiin se, että kaikki tuotteet on itse tehtyjä ja kahvi itse paahdettua.

Ulkoasu tehtiin asiakkaan toiveen mukaan yritysilmeeseen sopivaksi. Värimaailmassa on käytetty kahvilan sisällä vallitsevaa värimaailmaa, jolloin verkkosivujen ja kivijalkakahvilan tunnelmat ovat vastaavanlaisia.

Oma verkkokauppa

Café Esplanad halusi uuden B2B-kanavan, jossa myydä tuotteitansa. Verkkokaupan alustava tarkoitus on myydä kahvila- ja leipomotuotteita yritysten käyttöön esimerkiksi kahvi- ja kokouspöytiin.

Ennen verkkokauppaa Café Esplanad on myynyt tuotteitaan vain kivijalkaliikkeessään, mutta vallitseva maailmantilanne poiki ideoita luoda uutta. B2B-verkkokauppa laajentaa Café Esplanadin toimintaa ja avaa uusia mahdollisuuksia tulevaisuutta ajatellen.

Oma verkkokauppa WooCommercella - helppo mobiilisovellus

Tilausten hallinta WooCommerce-mobiilisovelluksella

Asiakkaan toiveena oli löytää ratkaisu siihen, miten kahvilan työntekijät saisivat helposti ja reaaliaikaisesti tiedon verkkokauppatilauksista. WooCommercella on oma mobiilisovelluksensa tilausten hallintaan, jonka saa ladattua tabletille tai mobiililaitteelle. Tilauksen tapahtuessa WooCommerce Mobile ilmoittaa mobiililaitteeseen tilauksesta, jolloin Café Esplanadin henkilöstö pystyy reagoimaan tilauksiin nopeasti.

Oman verkkokaupan perustaminen

WooCommerce on WordPress -lisäosa, jolla saa luotua verkkokaupan WordPress-sivuille. Suunnitteletko WooCommerce verkkokaupan perustamista? Ole yhteydessä meihin niin autamme.

Oma verkkokauppa WooCommercella - Verkkovaraanilta