Demolite Oy:n WordPress-sivuston aloitusnäkymä - Verkkovaraanilta

Oma sivusto Demolite Oy:lle

Toteutimme ensimmäisen oman sivuston Demolite Oy:lle. Sivujensa avulla Demolite pystyy tavoittamaan helposti kohderyhmänsä ja lisäämään tietoisuutta palveluistaan.

Demolite Oy on voittoa tavoittelematon Kestopuuteollisuus ry:n tytäryhtiö. Yhtiö on perustettu 2000-luvun alussa kyllästetyn puun valmistajien toimesta.

Demolite Oy vastaa painekyllästetyn jätepuun keräämisestä ja sen hyödyntämisen järjestämisestä Suomessa. Yhtiön keskeinen tavoite on kerätä ja hyödyntää kyllästetty puu ympäristön kannalta parhaimmalla ja tehokkaimmalla tavalla. Demolite tarjoaa niin materiaalin vastaanoton, prosessoinnin kuin hyötykäytön.

Demolitella ei ennen projektiamme ollut omaa sivustoaan, vaan se oli tiedottanut toiminnastaan Kestopuuteollisuuden sivustolla.

Tavoitteena selkeä, kohderyhmiä palveleva sivusto

Tärkeimpänä verkkosivuilleen asettamana tavoitteena Demolitella oli tavoittaa ne kohderyhmät, jotka eivät aktiivisesti osaa hakeutua heidän palveluidensa pariin.

Tällaisia kohderyhmiä ovat muun muassa yksityiset jätelaitokset ja purkutyömaat. Luonnollisesti sivuston tuli palvella myös Demoliten pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita kuten kunnallisia jätelaitoksia, verkonhaltijoita ja rakennustarvikeliikkeitä.

Kohderyhmät huomioimme muun muassa nostamalla tärkeimmät palvelut näkyvästi etusivulle, tarjoamalla sisällöt ymmärrettävästi ja selkeästi sekä ohjaamalla eri yhteydenottolomakkeille useammasta kohtaa.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Lomakkeet asiakkaan tarpeen mukaan

Demolite toivoi sivustolle erilaisia yhteydenottolomakkeita, jotka on suunnattu kunkin kohderyhmän tarpeisiin. Näin asiakas voi helposti pyytää tarjouksen juuri haluamastaan palvelusta oli se sitten esimerkiksi lavatyhjennys puutavarakaupasta tai kuljetus työmaalta.

Vastaavasti löytyy lomake, jolla asiakas voi kysellä lisätietoja esimerkiksi laskutukseen liittyen.

Lisäsimme myös mahdollisuuden lähettäjälle lisätä liitteitä lomakkeeseen, mikä helpottaa ennen kaikkea Demolitea tarjouksen antamisessa.

Luonnonläheinen ulkoasu

Ulkoasun suhteen Demolite toivoi luonnonläheistä sävymaailmaa sekä selkeää ja vakuuttavaa vaikutelmaa. Aloitusnäkymään yhtiö toivoi suurta kuvapintaa.

Väritykseen toivottiin linkitystä Kestopuu ry:n sivustolle, mutta ei kuitenkaan identtistä vaikutelmaa. Suunnittelimme väripaletin ja valitsimme fontin, jotka tukevat Demoliten aihealuetta ja sukulaisuussuhdetta emoyhtiöön.

Kuvissa hyödynsimme sekä Demoliten kuvapankkia että maksullisia kuvapankkeja.

Teillekin uusi verkkosivusto?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Keskustelen mielelläni veloituksetta toiveistanne ja mahdollisuuksista.

    Saavutettava verkkopalvelu Verkkovaraanilta
    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46