NordCase verkkosivut WordPressiin - Verkkovaraani

Nordic Casemix Centren verkkosivujen siirto WordPressiin

Siirsimme vanhan asiakkaamme Nordic Casemix Centren eli NordCasen verkkosivut WordPress-alustalle. Projektissa säilytettiin sivuston ulkoasu ennallaan, mutta sivujen hallinta siirrettiin helppokäyttöiseen WordPressiin.

Nordic Casemix Centre on 2008 asetettu yhteispohjoismainen yhtiö. Sen tehtävänä on huoltaa, päivittää ja edistää terveydenhuollon NordDRG-järjestelmää. Tähän kuuluu muun muassa diagnoosien luokitusjärjestelmän ylläpito. Yhteistyöhön osallistuu edustajia Suomesta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Islannista, Virosta ja Latviasta.

NordCase on vanha asiakkaamme, jolle olemme alun perin luoneet organisaatioilmeen, verkkosivut ja käyntikortti- sekä asiakirjapohjat vuonna 2015. Nyt sivut haluttiin siirtää poistuvasta järjestelmästä helppokäyttöiseen ja ajassa elävään WordPressiin. Ulkoasu ja sisällöt säilytettiin ennallaan.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Erikoiselementit NordCasen sivuilla

NordCasen sivuilla erityistä oli sen huolella suunniteltu graafinen ilme, joka sisälsi erilaisia ulkoasuelementtejä, vaihtelevia muotoja, taustakuvioita, liukuväripeitteitä ja animaatioita. Tässä vaiheessa asiakkaallamme ei ollut tarvetta tai toivetta ulkoasun uudistamiselle.

Kaikki ulkoasuelementit saatiin toistettua uudella sivustolla vanhan ulkoasun mukaisiksi, eikä kävijä huomaa, että kyseessä on uusi sivusto. Vain muutama pieni ulkoasun yksityiskohta muuttui siten, että se oli uudella alustalla järkevämpi toteuttaa.

Sivuston hallinnointi helpottuu kuitenkin WordPressiin siirron myötä. Jatkokehitys on myös helppoa, mikäli asiakas haluaa esimerkiksi uudistaa ilmettä tai rakennetta myöhemmin.

Mikä WordPress?

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Sitä käyttää noin 63% niistä sivuista, joiden sisällönhallintajärjestelmä on tiedossa (lähde W3Techs).

WordPressin etuja ovat muun muassa sen helppokäyttöisyys, räätälöitävyys, hakukoneystävällisyys ja yhteensopivuus miltei kaikkien mahdollisten kolmansien osapuolten palveluiden kanssa.

WordPressin ehdottomana etuna on myös sen avoimen lähdekoodin mahdollistama laaja kehitysyhteisö, joka pitää huolen siitä, että alusta pysyy ajantasaisena eikä lopeta yhtäkkiä toimintaansa. Jos haasteita ilmenee, löytyy tukea paitsi omalta verkkosivujen toimittajalta myös lukuisilta muilta asiantuntijoilta ympäri maailman.

Asiakas sai

Projektin lopputulemana asiakkaamme sai:

 • Kotisivut, jotka ovat tyylikkäät, helppokäyttöiset, käyttäjäystävälliset ja toimintavarmat
 • Lisää elinaikaa sivuilleen nykyisessä muodossa ja mahdollisuuden helpolle jatkokehitykselle
 • Kattavan perehdytyksen WordPress-sivujen sisällöntuotantoon ja hallinnointiin
 • Teknisen tuen ja ylläpitopalvelun Verkkovaraanilta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous verkkosivujen uudistamisesta tai siirrosta WordPress-alustalle!
Keskustelen mielelläni veloituksetta sivujenne nykytilanteesta ja toiveistanne.

  Saavutettava verkkopalvelu Verkkovaraanilta
  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46

  Tutustu vastaaviin projekteihin, joissa sivusto on siirretty sellaisenaan WordPressiin

  Näissä projekteissa sivusto on siirretty WordPressiin sellaisenaan, eli päivittämättä ulkoasua, rakennetta tai sisältöjä.