WordPress-sivut Lasikeraaminen Teollisuus

Lasikeraaminen Teollisuus – yritysilme ja verkkosivut

Lasikeraaminen Teollisuus LT ry on pitkäaikainen asiakkaamme, jolle viimeisimpänä teimme verkkosivujen siirron helppokäyttöiselle WordPress-alustalle helmikuussa 2024.

Aiemmin, vuonna 2015 suunnittelimme liitolle yritysilmeen, joka sisältää tunnuksen, värimaailman, typografian ja muotokielen. Ilmeuudistuksen yhteydessä suunnittelimme ja toteutimme liitolle myös verkkosivuston ja uutiskirjeen. WordPressiin siirron yhteydessä sivujen ulkoasu, rakenne ja sisällöt säilytettiin ennallaan.

Lasikeraaminen teollisuus LT ry on lasikeraamista teollisuutta sekä erikoistuoteteollisuutta ja näihin liittyvää toimintaa harjoittavien jäsenten yhteenliittymä elinkeino- ja työnantajapoliittisissa asioissa.  Liitto on huolehtinut lasikeraamisen alan työmarkkinaedunvalvonnasta vuodesta 1995 lähtien.

Aiemmalta nimeltään liitto oli Kulutustavara- ja erikoistuoteteollisuus KET ry, eikä sillä ollut juuri kunnollista yritysilmettä saati verkkosivuja. Organisaatiouudistuksen yhteydessä tarvittiin luonnollisesti vakuuttava ja moderni ilme sekä nykyaikaiset välineet digitaaliseen viestintään.

Suunnittelimme liitolle organisaatioilmeen, sisältäen tunnuksen, värimaailman, typografian ja muotokielen, jonka lisäksi suunnittelimme ja toteutimme nykyaikaiset ja ilmeen mukaiset verkkosivuston ja uutiskirjeen liiton jäsen- ja sidosryhmäviestintään. Liitolle toteutettiin aiemmin myös uutiskirjepalvelu sekä extranet.

Tutustu vastaaviin projekteihin, joissa olemme siirtäneet sivuston sellaisenaan WordPressiin

Kaikkiin verkkosivuprojekteihimme kuuluu käyttökoulutus, jossa opastamme asiakastamme WordPress-alustan käytössä. Käyttökoulutuksen jälkeen asiakkaamme pystyy päivittämään ja muokkaamaan sivustoa itsenäisesti. Asiakkuuteemme kuuluu myös tukipalvelu, josta saa tarvittaessa neuvoja maksutta sivujen päivittämiseen liittyen.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Keskustelen mielelläni veloituksetta sivujenne nykytilanteesta ja toiveistanne.

    Saavutettava verkkopalvelu Verkkovaraanilta
    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46