kotisivut yritykselle Naantalin Energia

Kotisivut yritykselle Naantalin Energia

Suunnittelimme ja toteutimme kotisivut yritykselle Naantalin Energia ensimmäisen kerran jo vuonna 2011 ja teimme laajan uudistuksen responsiiviseksi verkkopalveluksi vuonna 2014. Suunnittelemassamme responsiivisessa verkkopalvelussa kävijän on mahdollista erittäin nopeasti mm. kirjautua omaan online-palveluun sekä ottaa yhteyttä yritykseen esimerkiksi häiriötilanteissa, myös mobiililaitteilla. Lisäksi toteutimme valokuvauksen, jolla asiakas saa laadukasta kuvitusta käyttöönsä markkinoinnissaan. Naantalin Energian tavoitteina oli pääasiassa saada myös mobiililaitteilla asiakkaita hyvin palveleva sivusto, sekä samalla modernisoida myös ilmettä. Mahdollisuus yhteydenottoon olisi oltava mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta, kuten myös kirjautuminen asiakkaiden Online-palveluun.

Sen jälkeen olemme ottaneet yrityksen kotisivujen päivittämiseen erilaisen lähtökohdan, ja niitä on päivitetty vähitellen erilaisia pienempiä ja isompia muutoksia tehden. Visuaalista ulkoasua on päivitetty useampaan otteeseen, sähkön verkkokauppa lisättiin vuonna 2018 ja energiablogi vuonna 2019. Kun saavutettavuusvaatimukset astuivat voimaan, tarkistimme sivuston saavutettavuuden ja teimme korjauksia esimerkiksi värikontrasteihin.

Toteutimme Naantalin Energialle verkkopalvelun sähkösopimusten tehokkaampaa myymistä varten. Tilauslomake löytyy heti etusivulta, jolloin asiakas pystytään ohjaamaan suoraan yrityksen verkkokauppaan. Käyttäjäystävällisen lomakkeen ansiosta sähkösopimuksen tekeminen tai siirtäminen on asiakkaalle nopeaa ja sopivan tuotteen valitseminen selkeistä vaihtoehdoista lisää ostoprosessin mutkattomuutta.

Toteuttamamme ratkaisu on raikkaalla ja modernin trendikkäällä ulkoasulla varustettu responsiivinen sivusto, jota käyttäessä kävijän on mahdollista erittäin nopeasti mm. tilata sähköä, kirjautua omaan online-palveluun sekä ottaa yhteyttä yritykseen, myös mobiililaitteilla. Etusivulla listataan tärkeät häiriötiedotteet ja ajankohtaisasiat, sekä Naantalin Energian aktiivisessa käytössä olevan Facebook-sivun tapahtumia.

Kotisivut yritykselle Naantalin Energia -projektikokonaisuus on vuosien varrella sisältänyt mm. seuraavat toimenpiteet:

Tutustu sivustoon

Naantalin Energia

Naantalin Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka on tarjonnut sähköä jo vuodesta 1912 lähtien.

Naantalin kaupungin omistaman energiayhtiö Naantalin Energia Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille paikallista palvelua, laadukasta energiaa ja siihen liittyviä palveluja. Yhtiö omistaa sähköverkon kanta-Naantalin alueella ja on toiminut jo vuodesta 1912 lähtien. Naantalin Energia myy sähköä kotitalouksille kaikkialla Suomessa kilpailukykyiseen ja vakaaseen hintaan. Yhtiön toimintaan kuuluu oleellisena osana myös sähköverkoston rakentaminen, ylläpito, kunnostus ja mittarien vaihto.