kotisivut yritykselle Naantalin Energia

Kotisivut yritykselle Naantalin Energia

Suunnittelimme ja toteutimme kotisivut yritykselle Naantalin Energia ensimmäisen kerran jo vuonna 2011 ja teimme laajan uudistuksen responsiiviseksi verkkopalveluksi vuonna 2014. Alkuvuonna 2024 toteutimme koko sähköyhtiön verkkopalvelun (kotisivut, verkkokauppa ja verkkovuosikertomukset) siirron helppokäyttöiselle WordPress-alustalle.

Suunnittelemassamme saavutettavassa verkkopalvelussa kävijän on mahdollista nopeasti muun muassa kirjautua omaan online-palveluun, tehdä sähkösopimus sekä ottaa yhteyttä yritykseen esimerkiksi häiriötilanteissa.

Naantalin Energian päätavoitteina vuonna 2011 oli saada sivusto, jossa on moderni ilme ja joka palvelee asiakkaita hyvin myös mobiililaitteilla. Mahdollisuus yhteydenottoon olisi oltava mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta, kuten myös kirjautuminen asiakkaiden Online-palveluun.

Tuolloin toteutimme myös valokuvauksen, jolla asiakas sai laadukasta kuvitusta käyttöönsä markkinoinnissaan.

Sen jälkeen olemme ottaneet yrityksen kotisivujen päivittämiseen erilaisen lähtökohdan, ja niitä on päivitetty vähitellen erilaisia pienempiä ja isompia muutoksia tehden. Visuaalista ulkoasua on päivitetty useampaan otteeseen.

Vuosikertomukset luotiin nopea.median avulla, jolloin ne voidaan julkaista hallintapaneelista käsin sekä verkossa että brändi-ilmeen mukaisina PDF-tiedostoina. Sähkön verkkokauppa lisättiin vuonna 2018 ja energiablogi vuonna 2019. Kun saavutettavuusvaatimukset astuivat voimaan, tarkistimme sivuston saavutettavuuden ja teimme korjauksia esimerkiksi värikontrasteihin.

Toteutimme Naantalin Energialle verkkopalvelun sähkösopimusten tehokkaampaa myymistä varten. Ohjaus tilauslomakkeelle löytyy heti etusivulta, jolloin asiakas pystytään ohjaamaan suoraan yrityksen verkkokauppaan. Käyttäjäystävällisen lomakkeen ansiosta sähkösopimuksen tekeminen tai siirtäminen on asiakkaalle nopeaa. Sopivan tuotteen valitseminen selkeistä vaihtoehdoista lisää ostoprosessin mutkattomuutta.

Toteuttamamme ratkaisu on raikkaalla ja asiakkaan toiveen mukaisella ulkoasulla varustettu responsiivinen sivusto, jota käyttäessä kävijän on mahdollista erittäin nopeasti mm. tilata sähköä, kirjautua omaan online-palveluun sekä ottaa yhteyttä yritykseen, myös mobiililaitteilla. Etusivulla listataan tärkeät häiriötiedotteet ja ajankohtaisasiat sekä Naantalin Energian aktiivisessa käytössä olevan Facebook-sivun tapahtumia. Yritys-osiosta löytyy vuosikertomukset käyttäjäystävällisesti verkkosivumuodossa ja myös PDF-tiedostoina. Tärkeimmät tiedot löytyy myös ruotsiksi ja englanniksi.

Kotisivut yritykselle Naantalin Energia -projektikokonaisuus on vuosien varrella sisältänyt mm. seuraavat toimenpiteet:

Naantalin Energia

Naantalin Energia on paikallinen sähköyhtiö, joka on tarjonnut sähköä jo vuodesta 1912 lähtien.

Naantalin kaupungin omistaman energiayhtiö Naantalin Energia Oy:n toiminta-ajatuksena on tarjota asiakkaille paikallista palvelua, laadukasta energiaa ja siihen liittyviä palveluja. Yhtiö omistaa sähköverkon kanta-Naantalin alueella ja on toiminut jo vuodesta 1912 lähtien. Naantalin Energia myy sähköä kotitalouksille kaikkialla Suomessa kilpailukykyiseen ja vakaaseen hintaan. Yhtiön toimintaan kuuluu oleellisena osana myös sähköverkoston rakentaminen, ylläpito, kunnostus ja mittarien vaihto.