Kotisivut yhdistykselle Kosmetiikka ja hygieniateollisuus ry - etusivu

Kotisivut yhdistykselle Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry

Teimme uudet kotisivut yhdistykselle Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry. Aiempi verkkosivu-uudistus tehtiin vuonna 2013, jolloin asiakkaalle suunniteltiin myös vuosikertomus ja kansio markkinointikäyttöön.

Vajaan kymmenen vuoden jälkeen oli ymmärrettävästi aika uudistaa jälleen palvelu ajan tasalle. Uusista sivuista saatiin uuden graafisen ilmeen mukaiset, raikkaat, selkeät ja aiempaa saavutettavammat.

Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry on kosmetiikka- sekä pesu- ja puhdistusainealan elinkeinopoliittinen toimialajärjestö. Sen tehtävänä on muun muassa vaikuttaa alaa koskevaan lainsäädäntöön ja auttaa jäsenyrityksiään alaan ja markkinaan liittyvissä asioissa.

kotisivut yhdistykselle Kosmetiikka ja hygieniateollisuus ry - logo
Verkkosivut yritykselle hinta - saavutettavat sivut Verkkovaraanilta - Kotisivut yhdistykselle

Saavutettavampi käyttäjäkokemus

Asiakkaamme ei pyytänyt sivuilta täyttä saavutettavuutta, joten esimerkiksi saavutettavuustestausta emme tehneet. Huomioimme kuitenkin aina saavutettavuuden esimerkiksi ulkoasussa ja rakenteessa.

Yhdistyksen uudistetuilla kotisivuilla saavutettavuus on huomioitu esimerkiksi seuraavasti:

 • fonttikoko on riittävän suuri, jotta sitä on helppo lukea
 • väriyhdistelmien kontrastit ovat saavutettavat
 • otsikoiden hierarkiat ovat loogiset ja linkkityylit saavutettavat
 • rakenne on helppo hahmottaa ja tiedot löytyvät helposti selkeän rakenteen, navigoinnin ja hakutoiminnon avulla

Uudet kotisivut ovat luonnollisesti myös responsiiviset, eli niitä voi vaivatta käyttää laitteella kuin laitteella.

“Verkkovaraani teki kotisivujemme uudistuksen tarkasti toiveidemme mukaan. Olimme tyytyväisiä sivujen uuteen raikkaaseen ilmeeseen, näppärään kotisivualustaan ja tehokkaaseen käytön tukeen.”

Satu Vanhanen ja Eeva-Mari Karine, Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry

Sivujen ulkoasun suunnittelu

Yhdistyksen kotisivujen ulkoasun suunnittelua varten määriteltiin asiakkaan kanssa sivujen tavoitteet, rakenne ja toiminnallisuudet, joita sivuille toivotaan.

Visuaalisessa ilmeessä hyödynnettiin yhdistyksen graafisen ohjeiston mukaista fonttia sekä kolmea aksenttiväriä ja niiden muunnelmia. Brändin mukaista ilmettä vahvistettiin muun muassa logon kuvioihin viittaavalla muotokielellä ja yksityiskohdilla.

Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:n sivusto on laaja ja eri aiheilla voi olla alasivuja aina neljään tasoon asti. Jotta sivuilla olisi kuitenkin helppo navigoida, hyödynnettiin suurta listamaista päävalikkoa, jossa kaikki tasot ovat heti näkyvissä. Neljännen tason aiheissa hyödynnettiin haitarielementtiä sivun sisällä.

Kotisivut yritykselle Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ulkoasun suunnittelu

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Kotisivut yhdistykselle

Verkkoläsnäolo on yhdistyksille nykyään yhtä tärkeää kuin yrityksillekin. Verkossa yhdistys voi helposti viestiä kaikille sidosryhmilleen, hankkia jäseniä ja yhteistyökumppaneita, osoittaa asiantuntijuutta sekä vahvistaa brändimielikuvaa.

Jotta kävijä ei käänny heti pois sivuilta, on mm. seuraavat asiat tärkeää huomioida:

 • sivut latautuvat nopeasti
 • sivuja on helppo käyttää kaikilla laitteilla
 • tieto löytyy helposti
 • sivuista jää positiivinen ja luotettava mielikuva

Kotisivut WordPressillä

Ylläpitäjän kannalta tärkeää on myös, että sivut ovat tietoturvalliset, aikaa kestävät ja niitä on helppo ylläpitää.

Me Verkkovaraanissa toteutamme sivut WordPressillä, joka on maailman suosituin verkkosivualusta. WordPress-sivut on helppo räätälöidä eri tarkoituksiin ja niitä on helppo muokata ja ylläpitää. Alustaa kehitetään säännöllisesti ja se on helppo pitää päivitysten avulla kiinni ajassa.

WordPress-sivuille on myös helppo yhdistää esimerkiksi sosiaalisen median kanavat, intranet tai extranet, analytiikka ja hakukoneoptimointi. Maksuttomia lisäosia löytyy jos johonkin tarpeeseen, ja myös me toteuttajana koodaamme juuri yhdistykselle suunnitellut toiminnallisuudet toiveiden mukaan.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Voimme myös arvioida sivujenne uudistustarpeen veloituksetta.

  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46