Kotisivut viikossa Lakiasiaintoimiso Joni Rasa Oy - Verkkovaraani

Kotisivut viikossa Lakiasiaintoimisto Joni Rasa Oy:lle

Toteutimme Lakiasiaintoimisto Joni Rasa Oy:lle omat, uudet kotisivut viikossa. Lue, miten tyylikkäiden, responsiivisten verkkosivujen toteutus onnistuu nopeana projektina.

Lakiasiaintoimisto Joni Rasa Oy on rikosasioihin erikoistunut pienyritys, joka palvelee asiakkaitaan myös laajalti muissa oikeudellisissa asioissa. Yrityksen toimisto sijaitsee Helsingin Meilahdessa ja asiakastapaamiset järjestyvät myös lähempänä Helsingin keskustaa.

Tuoreena yrityksenä lakitoimisto tarvitsi omat kotisivunsa, jotka toimisivat luottamusta herättävänä käyntikorttina ja lisäisivät mahdollisuuksia tiedon jakamiseen ja helppoon yhteydenottoon asiakkaille.

Kotisivut viikossa pystyyn

Kotisivujen toteutus on aina tärkeä projekti, jossa laatuun kannattaa panostaa. Ammattitaidolla tehdyt sivut vastaavat liiketoiminnan tavoitteisiin: esimerkiksi lisäävät yhteydenottoja ja vahvistavat brändimielikuvaa.

Useimmiten verkkosivuprojektien kesto on muutamia kuukausia aloituspalaverista sivuston julkaisuun. Tarvittaessa me Verkkovaraanilla saamme kuitenkin käyttäjäystävälliset, tyylikkäät ja tavoitteisiin vastaavat kotisivut jopa viikossa pystyyn, kun kyseessä on pienehkö sivusto, jonka sisällöt ja toiminnallisuudet on valmiiksi mietittyinä.

Mitä valmiimpi käsitys asiakkaalla on sivujen rakenteesta, ulkoasusta ja sisällöistä tai mitä nopeammin hän pystyy nämä päättämään ja toimittamaan, sitä nopeammin saamme sivut valmiiksi.

Sisältö valmiina

Lakiasiaintoimisto Joni Rasan tapauksessa asiakas toimitti meille valmiin ajatuksen siitä, mitä sivuja sivustoon kuuluu. Hänellä oli myös kunkin sivun tekstisisällöt valmiina.

Aloituspalaverissa saimme keskusteltua selkeän suunnan muun muassa sivuston värimaailman, käytettävien kuvien ja elementtien asettelun suhteen. Näin pääsimme nopeasti sivuston suunnittelussa ja rakennuksessa käyntiin ja pystyimme toimittamaan valmiin, responsiivisen sivuston asiakkaan nähtäville jo parissa päivässä. Asiakas kävi sivuston läpi, määritteli muutaman tekstikorjauksen ja oli muutoin hyvin tyytyväinen sivustoon. Käyttökoulutuksen jälkeen sivusto julkaistiin tasan viikko aloituspalaverin jälkeen.

Ulkoasu ja rakenne toiveen mukaan

Ulkoasua varten kuuntelemme aina asiakkaan toiveet muun muassa halutusta värimaailmasta ja sivuston elementeistä. Määrittelemme, mitä sisältöjä tulee millekin sivulle ja esimerkiksi ylä- ja alatunnisteeseen.

Aloituspalaverissa käymme läpi esimerkkejä sivustoista, joista asiakas pitää tai ei pidä ja tilanteen mukaan toiveita esimerkiksi fontin ja muiden ulkoasuun vaikuttavien elementtien suhteen.

Varmistamme, että asiakkaan toiveet mahdollistavat sivustolle selkeän rakenteen, helpon käytettävyyden ja mahdollisimman hyvän saavutettavuuden. Varmistamme myös, että sivut vastaavat niille asetettuihin tavoitteisiin, esimerkiksi ohjaavat kohti yhteydenottoa.

Teillekin kotisivut viikossa tai pidempänä projektina?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Keskustelen mielelläni veloituksetta tilanteestanne ja eri vaihtoehdoista kotisivujen toteuttamiselle tai uudistamiselle.

    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46