Kotisivut päivässä – Voittamisen Kulttuuri ry

Kotisivut nopeasti Voittamisen Kulttuuri ry:lle

Teimme kotisivut nopeasti yhdistykselle Voittamisen Kulttuuri ry (VK ry). VK ry on sulkapalloseura, jonka tavoite on kehittää suomalaista sulkapallokulttuuria. Se on toiminut Helsingin Kulosaaressa vuodesta 2015 lähtien. Yhdistys tarjoaa valmennuksia lapsille ja aikuisille.

Piuha IT-koulutuksen kautta Verkkovaraani järjestää Laadukkaat kotisivut yritykselle -kurssia, jossa WordPress-taitajamme yhdessä asiakkaan kanssa luo asiakasyrityksen kotisivut päivässä. Sivut luodaan WordPress-alustalla ja ne voivat olla mihin tahansa asiakkaan toivomaan tarkoitukseen.

Näin loimme kotisivut yhdessä asiakkaan kanssa

Voittamisen Kulttuuri ry:n kotisivut tehtiin kurssin aikana. 4 tunnin koulutuksessa yritykselle luotiin kotisivut nopeasti. Kotisivuille valittiin sopiva teema, jonka pohjalle sivut luotiin. WordPress tarjoaa maksuttomia ja maksullisia teemoja, joiden pohjalle kotisivujen luominen on mahdollista. Kurssilla opeteltiin myös WordPress-kotisivujen ylläpitoon liittyvät asiat kuten esimerkiksi sisältöjen ja kuvien lisääminen sekä rakenteen muokkaaminen. Kotisivuista tehtiin responsiiviset eli ne toimivat niin mobiililla kuin tietokoneella.

Kurssiin kuuluu hakukoneoptimointiin tarkoitetun lisäosan asentaminen ja opastus sen käyttöön. Hakukoneoptimoinnin lisäosan asentamisen avulla ylläpitäjän on kätevä pitää verkkosivuston sisällöt hakukoneoptimoituna ja tämä takaa myös hakukoneoptimoidun sisällön tulevaisuudessa. Hakukoneoptimoinnin avulla varmistetaan sivuston löydettävyys Googlessa, jonka kautta kävijät saadaan ohjattua sivustolle. Voittamisen Kulttuuri ry sai omaa toimintaansa tukevat kotisivut nopeasti ja kirsikkana kakun päälle oppivat samalla itsekkin mitä sivustoa ylläpidettäessä tulee huomioida ja miten verkkosivujen luominen tapahtuu.

Asiakkaalle toimitettiin muun muassa:

  • Ulkoasun ja sivujen toteutus yhdessä WordPress-kouluttajan kanssa
  • Hakukoneoptimoinnin lisäosa
  • Opit sivujen ylläpitoon
  • 3kk käyttöoikeus oppimateriaaliin
  • 3kk käyttötuki

Kotisivut nopeasti ja turvallisesti ammattilaisen avustuksella

Haluatko yrityksellesi tai yhdistyksellesi kotisivut nopeasti, jotka teet yhdessä WordPress-taitajan kanssa? Opit samalla itsekkin kotisivujen luomisen perusteet ja osaat jatkossakin ylläpitää niiden sisältöjä. Saat myös 3 kuukauden käyttöoikeuden oppimateriaaleihin ja 3 kuukauden sähköpostituen. Piuhasta löydät koulutukset myös Microsoft Officeen, WordPressiin, hakukonemarkkinointiin ja Google Analyticsiin. Tutustu koulutuksiin Piuhan sivuilla.

Teemme myös verkkosivut puolestasi

Meiltä saat verkkosivut ja verkkokaupat sinulle tai yrityksellesi. Palveluihimme kuuluu myös digimarkkinointi, graafinen suunnittelu ja painojulkaisut.