Kävijämäärä tuplaantunut hakukoneoptimoinnilla – KH Print Oy

Teemme asiakkaallemme KH-Print Oy:lle hakukoneoptimointia heidän uusille sivuilleen, jotka toteutimme syksyllä 2021. Jo kolmessa kuukaudessa olemme saaneet verkkosivujen kävijämäärän tuplattua Googlen orgaanisen haun kautta. Tutustu tuloksiin ja hakukoneoptimoinnin etuihin.

KH-Print Oy on Hartolassa toimiva painotalo, joka tekee tekstiilien painatusta ja brodeerausta kaikilla painomenetelmillä. KH-Printin kohderyhmiä ovat etenkin yritykset, seurat, joukkueet, bändit, yhdistykset ja omat brändit sekä myös yksityishenkilöt.

Toteutimme yritykselle syksyllä 2021 uudet WordPress-verkkosivut, joiden kautta yritys voi tavoittaa kohderyhmänsä, lisätä kiinnostusta palveluitaan kohtaan ja hankkia asiakkaita.

Hakukoneoptimoinnin tuloksia – KH-Print Oy

Jo kolmessa kuukaudessa olemme saaneet hakukoneoptimoinnin avulla seuraavia tuloksia aikaan KH-Print Oy:lle:

 • 5+ tärkeää avainsanaa Googlen 1. sijalle (alussa 0)
 • 15+ tärkeää avainsanaa Googlen top 3:n (alussa 0)
 • 40+ tärkeää avainsanaa Googlen top 10:n (alussa 3)
 • yli 100 % lisää kävijöitä verkkosivuille Googlen orgaanisen haun kautta
 • kymmeniä yhteydenottoja verkkosivujen lomakkeen kautta (puheluiden ja sähköpostiyhteydenottojen määrää ei raportoitu)

Hakukoneoptimoinnilla tavoitetaan potentiaaliset asiakkaat

Googlen kautta tehdään päivittäin pelkästään Suomessa yli 30 miljoonaa hakua. Suurin osa klikkausista menee kolmelle ensimmäiselle hakutulokselle. Hakukoneoptimoinnin avulla pyritään pääsemään juuri näille kärkisijoille.

Jotta näkyvyys kasvattaa mahdollisimman tehokkaasti myös myyntiä, on tärkeää valita tavoitellut avainsanat huolella. Keskustelemme säännöllisesti asiakkaamme kanssa siitä, mitkä tuotteet tai palvelut ovat heille myynnin kasvun kannalta olennaisia ja haarukoimme sen pohjalta sopivia avainsanoja, joilla on riittävä hakuvolyymi ja kärkisija mahdollista saavuttaa.

Kiinnostuitko kävijämäärän kasvattamisesta?

Hakukoneoptimointia jatkuvana projektina

Jo yksittäisellä muutaman sivun optimoinnilla voi saada hyviä tuloksia aikaan, mutta parhaimpaan kasvuun päästään, kun optimointia tehdään säännöllisesti eli jatkuvana projektina.

KH-Printille teemme kuukausittain pääpiirteissään seuraavaa:

 • Määrittelemme näkyvyyden kannalta sillä hetkellä tärkeimmät hakutermit, joille halutaan saada hyvä sijoitus Googlessa
 • Tuotamme uuden sivun tai artikkelin, joka on hakukoneoptimoitu valitulle termille. Vaihtoehtoisesti lisäämme hakukoneoptimoitua sisältöä olemassa olevalle sivulle.
 • Seuraamme sivujen sijoituksia Googlessa kaikilla olennaisilla hakutermeillä ja raportoimme mm. sijoitusten muutoksista, parhaiten sijoittuvista hakutermeistä ja sivuista sekä kävijämäärän ja yhteydenottojen muutoksista edelliseen jaksoon verrattuna.

Ota yhteyttä, jos haluat kasvattaa myös teidän sivujenne kävijämäärää ja myyntiä

Laadimme avainsanasuunnitelman, joka huomioi juuri teidän liiketoimintanne ja alan kilpailutilanteen. Kartoitamme näkyvyyden nykytilanteen ja kasvatamme näkyvyyden uusiin ulottuvuuksiin hakukoneoptimoinnin avulla. Tuotamme sisältöjä, jotka tarjoavat lukijalle sitä, mitä hän etsii ja ohjaavat häntä eteenpäin ostopolulla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46