Etusivu - Väylän Kaihdin Oy WordPress-sivut

Graafinen suunnittelu ja verkkosivusto Väylän Kaihdin Oy:lle

Toteutimme Väylän Kaihtimelle uuden yrityksen visuaalisen ilmeen sekä verkkosivut. Graafinen suunnittelu sisälsi logon, värimaailman ja fontit, käyntikortit sekä Facebook-kansikuvan ja postauspohjat. Lisäksi suunnittelimme ja rakensimme yrityksen kotisivut.

Väylän Kaihdin Oy on Yli-Muonion alueella toimiva kaihdinalan yritys, jonka asiakkaina ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset.

Väylän Kaihtimen toimintaa pyörittää pariskunta, jolla on pitkä kokemus kaihdinten myynnistä ja asentamisesta. He ovat nyt aloittaneet toiminnan Lapissa uuden yrityksen kanssa.

Nyt he tarvitsivat uudelle yritykselleen logon, käyntikortit ja verkkosivuston. Työ toteutettiin pienyritykselle sopivana nopeana ja suoraviivaisena projektina.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Graafinen suunnittelu

Asiakkaalla oli jo tarjouspyyntövaiheessa valmiina paperille tehty luonnostelma logosta ja siihen halutusta värimaailmasta.

Suunnittelimme logon asiakkaan hahmotelman pohjalta ja sisällytimme siihen heidän toivomansa elementit: sälekaihtimen, screen-kaihtimen ja auringon. Väreiksi valitsimme heidän toivomuksen mukaan oranssia, mustaa ja hieman punaista auringonlaskun merkiksi. Valitsimme myös merkin rinnalle siihen sopivan fontin.

Kun logo ja fontit oli hyväksytty, suunnittelimme käyntikortit sekä yrityksen Facebook-sivuille kansikuvan ja postauspohjat.

Tunnettuutta ja yhteydenottoja verkkosivuilla

Verkkosivujen tavoitteeksi määriteltiin tarjonnasta viestiminen, asiakkaiden tavoittaminen ja yhteydenottojen saanti.

Ulkoasun suhteen asiakas toivoi Lapin henkeä, lumoa ja vahvaa tunnetta. Tätä tavoittelimme muun muassa fonteilla sekä hyödyntämällä vahvoja värejä ja laajaa värillistä pinta-alaa.

Yhteydenottamisen teimme mahdollisimman helpoksi useiden yhteydenottopainikkeiden avulla sekä lisäämällä sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot niin ylä- kuin alatunnisteeseen.

Projektimme myötä asiakas sai uudelle yritykselleen

 • Visuaalisen identiteetin sisältäen:
  • logon
  • värimaailman ja fontit
  • käyntikortit
  • kansikuvan ja kaksi postauspohjaa käytettäväksi Facebookissa tai Instagramissa
 • Toiveensa ja visuaalisen identiteetin mukaisen verkkosivuston, jolla se voi viestiä tarjonnastaan ja vastaanottaa yhteydenottoja potentiaalisilta asiakkailta
 • Käyttökoulutuksen, jonka myötä asiakas voi itse päivittää sivujaan ja muokata postauspohjia

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous graafisen suunnittelun palveluista tai verkkosivujen suunnittelusta ja toteutuksesta!
Keskustelen mielelläni veloituksetta sivujenne nykytilanteesta ja toiveistanne.

  Saavutettava verkkopalvelu Verkkovaraanilta
  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46