Verkkolehti Cora Refinish Oy

Asiakaslehti – Cora Refinish Oy

Nopea.median avulla toteutimme asiakkaallemme Cora Refinish Oy:lle asiakaslehden, joka on julkaistu samasta sisällöstä automaattisesti sekä verkkoon että painoon.

Nopea.media on osa Verkkovaraania ja sen palvelulla on mahdollista automatisoida lehden taitto. Tutustu nopea.media-palveluun paremmin!

Cora Refinish Oy maahantuo, myy ja markkinoi automaaleja sekä automaalaus- ja kolarikorjauslaitteita ja tarvikkeita. Tämän lisäksi Cora Refinish tarjoaa koulutus- ja suunnittelupalveluita. Yrityksen toiminnan lähtökohtana ovat laatu, asiantuntemus ja asiakkaan tarpeista huolehtiminen.

Helppoa ja tehokasta julkaisemista nopea.medialla

Cora Refinish Oy julkaisee asiakaslehden sekä verkossa että painettuna käyttäen vain yhtä ylläpitojärjestelmää. Nopea.median ratkaisussa sisällöt syötetään ainoastaan kerran WordPress-sivustolle, jossa sisällöistä generoidaan automaattisesti sekä verkkoversio että painoversio. Palvelu on helppokäyttöinen eikä siinä ole erillisiä käyttöönottomaksuja. Nopea.median avulla toteutuu niin asiakaskohtainen värimaailma kuin liikkuva kuva.

Cora on käyttänyt nopea.mediaa alkuvuodesta 2019 lähtien. Kesäkuusta 2020 alkaen lehden taitosta ja julkaisusta on vastannut Tarja Syrjäaho, joka kommentoi työkalua näin:

Nopea.media on todella kätevä, looginen, selkeä ja helppo ottaa käyttöön. Aloittelijakin saa nopea.median nopeasti haltuun. Myös teknisestä tuesta on aina saanut tarvittaessa nopeasti vastauksen.

Tarja Syrjäaho, Cora Refinish Oy

Esimerkkejä Coran asiakaslehden ulkoasusta verkossa ja painettuna

Alla olevien kuvien avulla voit vertailla, miltä lehti näyttää verkossa ja painettuna. Kuvat ovat Coran asiakaslehdestä artikkelista ”Autoilu muuttuu, muuttuuko maalaaminen”.

1. Kuva – Verkkolehti

cora verkkolehti
  • Yksipalstaista tekstiä on helppo lukea verkossa
  • Lainaukset nostettu
  • Muita artikkeleita vieressä

2. Kuva – Painettu lehti

Cora PDF-lehti
  • Kolmipalstainen teksti
  • Lainaukset
  • Sivunumerot

Tutustu paremmin Coran verkkolehteen ja lataa painokelpoinen PDF-tiedosto, niin näet miltä sama materiaali näyttää sekä verkossa että painettuna.