Yritysilme kuntoon – luo miellyttävä ensivaikutelma

Yrityksesi tekee ensivaikutelman yritysilmeen perusteella. Hyvin suunniteltu yritysilme luo ammattimaisen kuvan ja vakuuttaa palveluiden laadusta. Ilme rakentuu logosta, kuva- ja värimaailmasta, typografiasta sekä markkinointimateriaaleista.

Liikemerkki ja logo antavat 
yrityksellesi kasvot

Suunnittelemme yrityksen toimintaa kuvaavan ja arvomaailmasta viestivän tunnuksen, värimaailman ja typografian. Nämä muodostavat mieleenpainuvan ja vakuuttavan kokonaisuuden, joka toimii yrityksen kasvoina niin painetuissa kuin digitaalisissakin materiaalissa. 

Markkinointimateriaalit muodostavat 
tehokkaan kokonaisuuden

Suunnittelemme kaikki yrityksen tarvitsemat markkinointimateriaalit, niin digitaalisiin kanaviin kuin painotuotteisiin. Kun markkinointimateriaalit suunnitellaan linjassa yritysilmeen kanssa, tulee jokainen suunnittelemamme uusi osa vahvistamaan yrityskuvaa entisestään.

Näyttävät painotuotteet

Digitaalisiin kanaviin

  • Verkkosivut ja kampanjasivut
  • SOME-markkinointi
  • Uutiskirjeet
  • Bannerit ja infografiikka

Uusimpia asiakastöitä – KALT

Suunnittelimme Kuljetusalan Lakiasiaintoimistolle uuden yritysilmeen sekä kattavan paketin markkinointimateriaaleja. Lisäksi suunnittelimme ja toteutimme asiakkaalle ilmeen mukaisen verkkosivuston. Verkkosivuston näkyvyyden lisäämiseksi toteutimme myös hakukoneoptimointia ja -markkinointia.

Kiinnostuitko?