Ylläpitopalvelu käytön tuella

Ylläpitopalveluilla varmistetaan asiakkaan verkkopalveluiden häiriötön jatkuvuus, tietoturva, virhetilanteiden korjaus ja käytön tuki, sekä pienkehitys.

Luotettavat palvelimet ja ohjelmistokehitys

Palvelin- ja konesalipalvelut tarjotaan luotettavan suomalaisen yhteistyökumppanimme konesalista, jossa Verkkovaraanin käytössä on tarvittava määrä virtuaalipalvelimia riittävällä prosessoriteholla, muistilla ja levytilalla. Konesalin tietoliikenneyhteydet ja sähköt on kahdennettu, joten verkkosivut toimivat häiriöttömästi.

Verkkovaraanin ylläpitopalvelulla varmistetaan asiakkaan verkkopalveluiden tietoturva ja virhetilanteiden korjaus seuraamalla järjestelmään julkaistavia tietoturva- ja ominaisuuspäivityksiä ja pitämällä järjestelmä ajan tasalla. Teemme myös virhetilanteiden korjauksen ja pienkehityksen asiakaskohtaisten sopimustemme mukaisesti.

Käytön tuki

Ystävällistä käyttötukea tarjotaan arkipäivinä toimistoaikana (klo 09-16) puhelimitse sopimusaikakauden aikana. Mahdollisiin ongelmatilanteisiin tarjotaan tukea myös sähköpostitse teknisestä tuestamme. Sähköpostilla saapuviin tukipyyntöihin vastataan viimeistään tukipyyntöä seuraavan arkipäivän aikana.

Palveluajat

  • Puhelimitse arkisin klo 9-16
  • Sähköpostitse

Kiinnostuitko?