WordPress verkkosivujen ylläpito
ja käytön tuki

Ylläpitopalveluilla varmistetaan asiakkaan verkkopalveluiden häiriötön jatkuvuus, tietoturva, virhetilanteiden korjaus ja käytön tuki sekä pienkehitys.

Verkkosivujen ylläpito-palvelu - WordPress ylläpito - Verkkovaraani

WordPress-verkkosivujen ylläpitopalveluun sisältyy

 • Palvelintila asiakkaan tarpeen mukaisesti
 • Sivuston jatkuva toimivuuden seuranta
 • Tietoturvan seuranta
 • Säännölliset varmuuskopiot
 • WordPressiin liittyvät lisäosien ja teemojen päivitykset
 • Käytön tuki
 • Vikatilanteiden korjaus

Luotettavat palvelimet ja ohjelmistokehitys

Palvelin- ja konesalipalvelut tarjoamme luotettavan Googlen Suomessa sijaitsevasta Haminan konesalista, jossa Verkkovaraanin käytössä on tarvittava määrä virtuaalipalvelimia riittävällä prosessoriteholla, muistilla ja levytilalla. Konesalin tietoliikenneyhteydet ja sähköt on kahdennettu, joten verkkosivut toimivat häiriöttömästi.

Verkkovaraanin ylläpitopalvelulla varmistetaan asiakkaan verkkopalveluiden tietoturva ja virhetilanteiden korjaus seuraamalla järjestelmään julkaistavia tietoturva- ja ominaisuuspäivityksiä ja pitämällä järjestelmä ajan tasalla. Teemme myös virhetilanteiden korjauksen ja pienkehityksen asiakaskohtaisten sopimustemme mukaisesti.

Luotettava verkkosivujen ylläpito tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia sivujen versiopäivityksistä, varmuuskopioinneista tai tietoturvan pysyvyydestä. Pidämme tekniikan ajantasalla ja sivut toimintavarmoina. Mahdolliset häiriöt korjaamme viipymättä. Vikatilanteissa saat palveluumme yhteyden nopeasti.

Käytön tuki

Ystävällistä käyttötukea tarjoamme arkipäivisin toimistoaikana (klo 9-16) puhelimitse sopimusaikakauden aikana. Mahdollisiin ongelmatilanteisiin tarjoamme tukea myös sähköpostitse teknisestä tuestamme. Sähköpostilla saapuviin tukipyyntöihin vastaamme viimeistään tukipyyntöä seuraavan arkipäivän aikana.

Palveluajat

 • Puhelimitse arkisin klo 9-16
 • Sähköpostitse

Kiinnostuitko?

Verkkosivujen ylläpito Verkkovaraanilta

Verkkovaraanilla on vankka ammattitaito monipuolisten verkkosivujen suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Olemme erikoistuneet etenkin saavutettaviin verkkopalveluihin ja teemme myös tuloksellista digimarkkinointia.

Hoidamme kaikkien asiakkaidemme verkkosivujen ylläpidon luotettavasti ja turvallisesti. Te voitte keskittyä ydintehtäviinne, kun me varmistamme, että sivut toimivat ja päivittyvät saumattomasti. Mahdollisissa vikatilanteissa toimimme ripeästi ja varmistamme, ettei sivujen käyttöön tule tarpeettomia katkoja.

Räätälöidyt verkkosivut yritykselle - kotisivujen suunnittelu ja toteutus ja WordPress ylläpito-palvelu Verkkovaraanilta

WordPress ylläpito hinta

WordPress-ylläpidon hintaan vaikuttavat muun muassa seuraavat asiat:

 • Tarvittavan levytilan ja verkkoliikenteen määrä
 • Palvelutaso
 • Lisäpalvelut, kuten tietoturvan seuranta ja käytön tuki

Meillä on pitkäaikaisia asiakkaita ja monet ovat olleet asiakkaitamme jo yli 10 vuoden ajan. Ylläpitosopimuksemme ovatkin voimassa toistaiseksi. Ylläpidosta laskutetaan yleensä vuoden sopimuskausi kerrallaan. Tarjoamme ylläpitopalvelua kaikille asiakkaillemme, mutta toiveen mukaan myös muille sivustoille? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää teidän tarpeistanne!