WordPress-verkkokauppa eli WooCommerce-kauppa

WordPress-verkkokauppa toteutetaan WordPressin ilmaisella WooCommerce-lisäosalla. WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta ja WooCommerce puolestaan Suomen suosituin verkkokauppa-alusta (lähde Paytrail, 2021). WooCommerce voidaan helposti ja saumattomasti liittää WordPressiin, minkä myötä WordPress-sivustoon saadaan helposti avattua verkkokauppa.

Verkkovaraanilta avaimet käteen -toteutus, joka tuo tuloksia

Verkkovaraanilla on yli 10 vuoden kokemus asiakaslähtöisten verkkokauppojen kehityksestä. Toteutamme niin pienet kuin suuret projektit, jotka räätälöimme toiveidenne mukaisesti, kohdeyleisönne huomioiden.

Kun valitsette meidät kumppaniksenne, voitte olla varmoja, että a) sivuston käyttömukavuus on huippuluokkaa niin kävijöille kuin teille ylläpitäjille, b) ulkoasu ja rakenne puhuttelevat kävijää, c) tekninen toteutus on virheetön ja hakukoneystävällinen ja d) myyntipolut ohjaavat kävijää kohti ostoa. Autamme halutessanne myös digimarkkinoinnissa kuten sisältöjen hakukoneoptimoinnissa ja mainonnassa, jotta asiakkaat löytävät kauppaanne ja myyntimäärät saadaan kasvuun. 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin tarpeistanne!

Miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta ja siihen on muun muassa seuraavia syitä:

 • Räätälöitävyys – ulkoasu, rakenne ja sisällöt räätälöitävissä lähes rajattomasti mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin.
 • Integraatiot kaikkiin suosituimpiin järjestelmiin – kaikki tärkeimmät kolmansien osapuolten toiminnallisuudet helposti yhdistettävissä osaksi WordPressiä ja WooCommercea (mm. Googlen työkalut, sosiaaliset mediat, uutiskirjepalvelut ja markkinoinnin automaatio)
 • Helppokäyttöisyys – sivujen helppo hallinnointi ja sisällöntuotanto
 • Verkkonäkyvyys – WordPress on teknisesti erittäin hyvin optimoitu hakukoneita varten. Maksuton lisäosa mahdollistaa helpon sisältöjen optimoinnin.
 • Toimintavarmuus ja pitkäikäisyys – maailmanlaajuinen kehitysyhteisö pitää huolen alustan teknisestä ajantasaisuudesta ja kehityksestä. Alustan toiminnan lakkaaminen on erittäin epätodennäköistä.

Mietitkö verkkokaupan perustamista? Toteutamme matalalla kynnyksellä niin pienet kuin suuret WordPress-verkkokaupat. Myytävien tuotteiden määrä voi olla mitä vain yhdestä satoihin ja tuotteet on helposti lajiteltavissa kategorioihin. WooCommerce-kaupassa voit myydä niin fyysisiä kuin ei-aineellisia tuotteita ja palveluita.

Huolehdimme myös sivuston teknisestä ylläpidosta ja tietoturvasta ja varmistamme, että esimerkiksi evästeasetukset ovat Suomen tietosuojakäytännön mukaiset.

Miksi WooCommerce?

WordPress-verkkokauppa pyörii maksuttoman WooCommerce-lisäosan avulla. WooCommerce on Suomen suosituin verkkokauppa-alusta muun muassa seuraavista syistä:

 • Helppokäyttöisyys – tuotteiden, kategorioiden, varastosaldojen ja viestien helppo hallinnointi. Sisältöjen päivitys selaimessa millä tahansa laitteella.
 • Skaalautuvuus – voit lisätä tuotteita rajattomasti ja ilman lisämaksuja. Kauppa toimii saumattomana osana WordPress-sivustoa, jota voi niinikään laajentaa rajattomasti.
 • Maksutapavalikoima – kaikki suosituimmat maksutavat helposti lisättävissä WooCommerce-kauppaan
 • Kaikki WordPressin edut – kaikki yllä mainitut edut kuten räätälöitävyys, integraatiot, hakukonenäkyvyys ja toimintavarmuus pätevät myös WooCommerceen.

Lataa maksuton verkkokaupan ostajan opas, joka auttaa hahmottamaan:

 • Milloin verkkokauppa kannattaa perustaa
 • Mikä tekee verkkokaupasta onnistuneen
 • Miten valita oikea verkkokauppa-alusta
 • Mitä ottaa huomioon verkkokaupan toteuttajan valinnassa

WordPress-verkkokaupan hinta

Sekä WordPress että WooCommerce ovat alustana täysin ilmaisia. WordPress-verkkokaupan hinta muodostuu seuraavista kuluista: kaupan suunnittelu- ja toteutustyö, palvelintila ja domain, SSL-sertifikaatti sekä maksunvälityspalvelut. Tilanteen mukaan saatetaan haluta käyttää myös maksullisia lisäosia tai maksullista teemaa.

WooCommerce-kaupan voi parhaimmillaan rakentaa jopa itse tai teettää halvimmalla freelancerillä, mutta tällöin pitää tietää, mitä tekee. Jos verkkokaupalla haluaa saada parhaita tuloksia aikaan, täytyy sen 1) olla laadukas, vakuuttava ja luottamusta herättävä 2) kuljettaa kävijää luontevasti kohti ostoa 3) olla teknisesti ja sisällöllisesti hakukoneoptimoitu 4) tarjota helpon maksumahdollisuuden ja 4) toimia saumattomasti kaikilla laitteilla.

Pitkällä tähtäimellä kannattavinta onkin teettää kauppa ammattitaitoisella verkkosivutoimittajalla, joka osaa luoda laadukkaan, myyntiä tukevan, hakukoneystävällisen ja toimintavarman verkkokaupan. Ammattitaitoisesti suunniteltu, helppokäyttöinen, aikaa kestävä ja oikein kohdennettu verkkosivusto maksaa itsensä takaisin kasvavan myynnin myötä.

WordPress-verkkokauppa hinta

Miksi avaimet käteen -WordPress-verkkokauppa vs. valmiskauppa-palvelu?

 • Räätälöitävyys
  • ei valmiiden teemavaihtoehtojen tai suppeiden sisältöelementtien asettamia rajoitteita kaupan ulkoasulle ja rakenteelle
 • Skaalautuvuus
  • tuotevalikoimaa mahdollista kasvattaa maksutta ja toimintasi kasvaessa myös sivustoa helppo laajentaa
 • Toimintavarmuus
  • maailmanlaajuinen kehitysyhteisö pitää huolen alustan teknisestä ajantasaisuudesta ja kehityksestä
  • ei riskiä alustan toiminnan lakkaamiselle, joka veisi myös sivuston mennessään
 • Hakukoneoptimointi
  • muita alustoja huomattavasti parempi valmius tekniseen ja sisällölliseen hakukoneoptimointiin
 • Valmis toteutus
  • suunnittelu ja toteutus valmiina asiantuntijalta toiveidesi mukaan

WordPress-verkkokauppa referenssejämme

WordPress-verkkokauppa perustaminen ja digimarkkinointi Print & Refillille - verkkokaupan suunnittelu Verkkovaraanilta

Liiketoiminnalle kasvua verkossa – Print & Refill

Uudistimme tulostamisen erikoisliike Print & Refillin verkkokaupan. Uusi verkkokauppa toteutettiin WooCommercella, jota myymälän on helppo ylläpitää ja päivittää.

Lisäsimme kauppaan myös sellaisia tuoteryhmiä, joita on aiemmin voinut ostaa vain myymälästä. Pian nämä uudet ryhmät toivat suurimman osan verkkokaupan tuotetuloista.


“Juuri meille räätälöidyt verkkopalveluratkaisut ovat aina olleet täyden kympin suorituksia. Asiakaslähtöisyys, ammattitaito, luotettavuus, jatkuva kehitystyö ja asiakastuki sekä uudet innovaatiot tekevät Verkkovaraanista toimivan kumppanin.”

Jouni Seppänenomistaja, Runebergin Kukka

Verkkokaupan suunnittelu ja toteutus Runebergin kukalle - WordPress-verkkokauppa perustaminen WooCommercella

Helposti kukkaostoksille – Runebergin Kukan WooCommerce-kauppa

Toteutimme uuden ja raikkaan sekä tietysti responsiivisen verkkokaupan WordPress WooCommercella.

Runebergin Kukka on saavuttanut uuden kaupan myötä hyvää hakukonenäkyvyyttä ja myös konversioprosentti on kasvanut. Aiempaa suurempi osuus sivukävijöistä päätyy siis myös ostoon.


Ota yhteyttä ja kysy lisää

Keskustelen mielelläni veloituksetta tilanteestanne ja annan tarjouksen verkkokaupan toteutuksesta.

  pienyrittäjän kotisivut Verkkovaraanilta - ota yhteyttä
  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46