WordPress-lisäosa: Matkahuollon osoitekortti

Verkkovaraani on toteuttanut lisäosan, jolla saat tehtyä verkkokauppatilausten Matkahuolto-toimituksille osoitekortit. Lisäosa edellyttää WordPressin WooCommerce -verkkokauppalisäosan asentamista.

Mh Osoitekortti -lisäosa on ilmainen ja asennettavissa WordPressin Plugins -sivustolta.

Helpota Matkahuollon verkkokauppatoimituksiasi

Mh Osoitekortti on yksinkertainen ja helppokäyttöinen lisäosa, jolla saat tulostettua täytetyn osoitekortin Matkahuollon lähetyksillesi napin painalluksella ja lähetettyä osoitekortin Matkahuoltoon integraation kautta. Toista vastaavaa ilmaista lisäosaa ei tällä hetkellä ole.

Lisäosa generoi automaattisesti osoitekortin asiakkaan syöttämistä yhteystiedoista sekä lähettäjän tiedoista, jotka sinun tarvitsee syöttää vain kerran. Osoitekorttia luodessa syötetään haluttu toimitustapa, pakettien määrä ja paino. Osoitekortti tulostuu napin painalluksesta PDF-tiedostoksi, jonka voit sellaisenaan tulostaa ja liittää lähetykseesi. Samalla generoituu lähetyksen seurantakoodi, joka toimitetaan sähköpostitse asiakkaalle.

Miten Mh Osoitekortti -lisäosa toimii?

Lisäosamme sopii kaikkiin WordPressin WooCommerce-pohjaisiin verkkokauppoihin. Voit siis ladata sen maksutta ja liittää verkkokauppaasi, joka on rakennettu WooCommercella. Kun olet ladannut lisäosan, ota se käyttöön WordPressin hallintapaneelin valikosta kohdasta “lisäosat”.

Täytä Matkahuollon kirjautumis- ja tilitietosi Mh Osoitekortti -lisäosaa varten. Lomake löytyy WooCommercen asetuksista välilehdeltä Mh Osoitekortti. Lähettäjän tiedot tulostuvat kaikkiin lisäosan avulla luotuihin osoitekortteihin. Täydennä vähintään pakolliset kohdat (käyttäjätunnus, salasana ja Matkahuollon asiakasnumero) mutta mieluiten kaikki yhteystiedot, jotta ne tulostuvat Matkahuollon osoitekortille.

Matkahuollon osoitekortti / lisää lähettäjän tiedot WordPressin hallintapaneelissa
Lähettäjän tiedot Matkahuollon osoitekortteja varten

Lisäosa on nyt valmis käytettäväksi. Sen mukana tulee osoitekortti-painike niin WooCommercen tilaukset-listaan kuin yksittäisen tilauksen erittelysivulle. Painiketta klikkaamalla pääset luomaan osoitekortin seurantakoodeineen.

Matkahuollon osoitekortin luominen WooCommercessa
Painike, josta osoitekortin saa luotua tilauslistassa

Avautuvasta ikkunasta valitset rahtityypin, paketin painon ja pakettien määrän. Osoitekortti generoituu Matkahuollon järjestelmään, kun olet klikannut “Lähetä”. Palaat tilauslistaan ja pääset lataamaan PDF-muotoisen osoitekortin painikkeesta “Lataa [lähetyksen koodi]”.

Matkahuollon osoitekortin lataaminen - rahtityypin ja pakettitietojen valinta
Valmiin osoitekortin lataaminen WooCommercen tilausnäkymästä

PDF-muotoinen osoitekortti on nyt valmis tulostettavaksi Matkahuollon lähetykseen. Kortille generoituu automaattisesti lähettäjän ja vastaanottajan tiedot sekä osoitteen perusteella lähinnä oleva Matkahuollon määräasema.

Osoitekortista lähtee myös sähköpostitse tieto asiakkaalle, jossa kerrotaan lähetyksen seurantakoodi. Tämän lähetystunnuksen avulla niin sinä kuin asiakkaasi voitte seurata lähetyksen etenemistä.

Ota yhteyttä, jos sinulla on mitään kysyttävää lisäosaamme liittyen!