WordPress-sivut Verkkovaraanilta

Toteutamme asiakkaillemme WordPress-sivut maailman suosituimmalla verkkosivualustalla.

Verkkovaraanilta saavutettavat ja tyylikkäät WordPress-sivut

Onko WordPress hyvä?

WordPressiä käyttää maailmanlaajuisesti noin 65 % niistä sivuista, joiden sisällönhallintajärjestelmä on tiedossa. Tämä tarkoittaa lähes kahta kolmannesta kaikista maailman sivuista. Onko WordPress todella niin hyvä, kuin sen suosio antaa ymmärtää? Kannattaisiko teillekin toteuttaa WordPress-sivut?

WordPress on hyvä muun muassa koska se on:

 • edullinen
 • helppokäyttöinen
 • pitkälle räätälöitävä
 • hakukoneystävällinen ja
 • yhteensopiva lukuisten eri palveluiden kanssa.

WordPress-verkkosivut voidaan rakentaa valmiin teeman ympärille (joita löytyy tuhansittain) mutta ne voidaan räätälöidä myös täysin uniikeiksi niin ulkoasultaan kuin rakenteeltaan. WordPress sopii mihin vain käyttötarkoitukseen: niin pieniin muutaman sivun toteutuksiin kuin laajoihin ja monitoiminnallisiin kokonaisuuksiin.

Harkitsetteko verkkosivujen uudistamista?

Helppokäyttöiset WordPress-sivut

WordPress-sivuja on helppo päivittää itse ilman suurta teknistä osaamista. Sivujen ylläpitovastuun voi jakaa usealle käyttäjälle, joille voidaan määritellä roolit sen mukaan, miten laajasti he saavat sivuja muokata.

Sivuille on teeman kautta määritelty valmiit pohjat ja sisältöalueet. Näiden avulla ylläpitäjän on helppo luoda uusia, ilmeeltään yhdenmukaisia sisältöjä. Eri mediamuotojen kuten tekstin ja kuvien lisäys sekä videoiden upotus on yksinkertaista.

Koska WordPress on niin suosittu, löytyy sen käyttöön ja ylläpitoon myös helposti tukea. Apua mahdollisiin teknisiin ongelmiin saa toki verkkosivujen toimittajalta mutta usein myös nopealla Google-haulla.

Asiakkaamme palaute verkkomedian toteutuksesta WordPressillä

“Pomedia on erittäin tyytyväinen sivuston toteutukseen. Sekä ulkoasu että toimivuus ovat parempia kuin olisimme osanneet edes odottaa. WordPress-alusta juttujen tekemisessä on helppokäyttöinen ja opiskelijatoimitus otti sen nopeasti haltuun. Voin lämpimästi suositella Verkkovaraania vastaavanlaisiin projekteihin.”

Hanna Hietikko, Pomedian päätoimittaja

Uudistuvat WordPress-sivut

WordPress-alustaa kehitetään jatkuvasti. Se on teknisiltä ominaisuuksiltaan tehokas ja optimoitu hakukoneita varten.

Laajan kehittäjäjoukon ansiosta havaitut ongelmat raportoidaan ja korjataan nopeasti ja uusia parannuksia itse alustaan sekä lisäosiin syntyy säännöllisesti. Päivitysten avulla WordPress-verkkosivut onkin helppo pitää kehityksessä mukana.

WordPress on optimoitu koodiltaan ja rakenteeltaan hakukoneita varten. WordPress-sivuille voi myös lisätä hyödyllisen lisäosan, joka auttaa parantamaan näkyvyyttä Google-hauissa.

WordPress-sivut Verkkovaraanilta

Verkkovaraanilla on laaja kokemus erilaisten verkkosivujen ja digimarkkinoinnin ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Luomme tietoturvalliset, responsiiviset ja saavutettavat WordPress-verkkosivut, joiden käyttöliittymän ja ulkoasun räätälöimme tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

1. Tarpeen määritys

Aloituspalaverissa selvitämme toiveenne, tavoitteenne ja aikataulun verkkosivu-uudistukselle. Määrittelemme rakennetta ja ulkoasutoiveita.

2. Ulkoasun suunnittelu

Määrittelypalaverin perusteella teemme suunnitelman sivuston ulkoasusta ja rakenteesta. Hyväksytämme ja teemme tarvittavat muutokset.

3. Tekninen toteutus

Teemme sivuston teknisen toteutuksen, eli rakennamme WordPress-sivut hyväksytyn ulkoasun ja rakenteen mukaisesti.

4. Sisällön lisääminen

Pidämme käyttökoulutuksen, jonka perusteella pystytte itse lisäämään puuttuvat sisällöt sivustolle. Sovittaessa teemme myös sisällöntuoton puolestanne.

5. Julkaisu, ylläpito ja tuki

Kun sivusto on julkaisuvalmis, julkaisemme sen sovittuna ajankohtana. Varmistamme, että sivustolla kaikki toimii moitteetta ja huolehdimme teknisestä ylläpidosta.

Hoidamme myös halutessanne sisällön hakukoneoptimoinnin ja Google-näkyvyyden kasvattamisen

Onko WordPress ilmainen?

WordPress on alustana täysin ilmainen. Myös suurin osa WordPressin lisäosista, joilla sivuston toiminnallisuuksia voi lisätä lähes rajattomasti, ovat ilmaisia.

WordPress-verkkosivujen hinta määräytyy sen mukaan, miten laajasta sivustosta on kyse ja miten uniikkeja ratkaisuja siihen halutaan. Käytännössä WordPress-sivujen hinta koostuukin pääosin asiantuntijoiden työstä. Kiinteitä kuluja ovat vain verkkosivujen palvelintila (hosting) ja domain, joka usein sisältyy edelliseen. WordPress-sivujen versiopäivitykset voi halutessaan hoitaa itse tai hyödyntää esimerkiksi ylläpitopalveluamme, johon kuuluu niin hosting kuin päivitykset ja käytön tuki.

Teillekin liiketoimintaa vauhdittavat WordPress-sivut?

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen teille sopivasta kokonaisuudesta!
Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja autan myös arvioimaan sivujenne uudistamistarvetta tai saavutettavuutta veloituksetta.

  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46

  WordPress-sivut: esimerkkitoteutuksiamme

  WordPress-sivut saavutettavasti YTHS:lle

  YTHS:n laaja verkkopalvelun uudistus

  Uudistimme Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) verkkopalvelun. Laajaan projektiin kuului useita räätälöityjä toiminnallisuuksia. Verkkovaraani myös laati sivujen ylläpitäjille kattavat oppaat ja perehdytti heidät palvelun käyttöön.

  Uudistuksessa tärkeää olivat selkeät palvelupolut, helppo asiointi ja se, että sivusto on saavutettava eli kaikkien asiakasryhmien käytettävissä. Uusi verkkopalvelu vastaa WCAG 2.1 -ohjeistusta ja EU:n saavutettavuusdirektiivin AA-tasoa.

  FinMobilityn WordPress-sivut - laskeutumisnäkymä eri laitteilla

  One pager WordPress-sivut FinMobilitylle

  FinMobility ry:lle toteutimme WordPress-kotisivut ns. “one pagerina” eli yhden sivun näkymänä.

  Sivut toteutettiin nopeana projektina. Myös itse sivujen latausnopeuteen kiinnitettiin erityistä huomiota. Kotisivut saavatkin hyvät pisteet Googlen latausnopeuden mittareilla.

  Wordpress-sivut ja verkkolehti yritykselle Cora Refinish Oy

  Asiakaslehti verkossa

  Toteutimme nopea.media-lisäosallamme Cora Refinish Oy:lle asiakaslehden, joka toimii verkossa WordPress-sivuina.

  Sähköinen lehti on huomattavasti helppolukuisempi ja helpompi navigoida verkkosivumuodossa kuin PDF-tiedostona. Ratkaisullamme Cora taittaa painetut lehdet suoraan verkkosisällöstä ilman erillistä taitto-ohjelmaa.

  Tutustu myös Verkkovaraanin toteuttamiin WordPress-lisäosiin

  Nopea.media

  Nopea.media on Verkkovaraanin kehittämä WordPress-lisäosa, jolla helpotat julkaisuprosessiasi. Nopea.medialla taitat verkkosivuilla julkaisemastasi teksti- ja kuvasisällöstä helposti painetut tuotteet.

  Muutamilla WordPressin tekstieditorissa tehtävillä määrityksillä verkkosisällöstä syntyy painolaatuinen PDF, jonka voit lähettää painettavaksi tai jakaa sellaisenaan. Julkaiset siis samalla vaivalla sekä verkkoon että painoon.

  Mh Osoitekortti

  Mh Osoitekortti on Verkkovaraanin kehittämä WordPress-lisäosa, joka sopii kaikkiin WooCommerce-pohjaisiin verkkokauppoihin. Sen idea on helpottaa verkkokauppiaan tilausten toimittamista Matkahuollon kautta.

  Mh Osoitekortti on toistaiseksi ainut maksuton lisäosa Matkahuollon osoitekorttien automaattista luomista varten.

  Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!