Verkkosivut yritykselle liiketoiminnan tehostamiseksi

Tiesitkö, että yrityksesi verkkosivut voitaisiin rakentaa tehokkaaksi myyntikoneeksi, joka tuo uusia kiinnostuneita yhteydenottoja ja näkyy lopulta piristyneenä kassavirtana?

Verkkosivut yritykselle Verkkovaraanilta - mitattavia hyötyjä

Laadukkailla kotisivuilla 
saat mitattavia hyötyjä

Oikein tehdyt verkkosivut yritykselle eivät pelkästään näytä kauniilta, vaan tuovat myös mitattavia hyötyjä. Riippuen siitä, mitä verkkosivuilla tavoitellaan, tämä näkyy joko lisääntyneenä myyntinä tai tehokkaampana ja toimivampana tiedottamisena. Tuloksia syntyy, kun kävijää johdatellaan verkkosivuilla oikein, tieto on helposti löydettävissä ja yhteydenotto on vaivatonta.

Verkkovaraanilla on rautaista ammattitaitoa monipuolisiin verkkototeutuksiin. Suunnittelemme ja toteutamme niin pienet kuin suuret verkkosivustot, verkkokaupat, intranetit, extranetit ja digitaalisen markkinoinnin. Tutustu referensseihimme!

Lataa maksuton verkkosivujen ostajan opas, jossa kerromme:

 • Mikä tekee verkkosivuista onnistuneet
 • Milloin verkkosivut kannattaa uudistaa
 • Miten valita oikea verkkosivualusta
 • Mitä ottaa huomioon, kun valitset verkkosivujen toteuttajan

Perinpohjainen suunnittelu takaa
laadukkaan toteutuksen

 • Paneudumme liiketoimintaanne ja teemme kattavan määrittelyn sivuston tarpeista, kuten kohderyhmistä ja halutuista tavoitteista
 • Konseptoimme rakenteen, joka toteuttaa juuri teidän liiketoimintaanne tukevaa tehtävää parhaiten.
 • Suunnittelemme sivustolle vetävän, trendikkään ulkoasun ja miellyttävän käytettävyyden, joka saa kävijät jäämään ja palaamaan myös uudestaan.
 • Rakennamme sivuston uusimpia web-tekniikoita käyttäen (pääasiassa WordPress-alustalla), kaikilla päätelaitteilla helposti käytettäväksi. Optimoimme sivun teknisesti hakukoneille ja autamme myös sisältöjen kanssa.

Verkkovaraani on luotettava kumppani kaiken kokoisissa verkkosivuprojekteissa.

Meiltä saat sivut, jotka palvelevat sekä kävijää että liiketoimintaanne. Asiakas löytää luoksenne, hahmottaa helposti sivujen sisällön ja ohjautuu luontevasti kohti tavoitetta kuten myyntiä.

Verkkosivut yritykselle Runebergin Kukka

Verkkosivut yritykselle kaikkiin tilanteisiin

Verkkosivusto voidaan rakentaa mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin, aina perinteisestä yrityssivusta moderneihin ratkaisuihin, kuten verkkovuosikertomuksiin. Verkkovaraanilla on kokemusta eri aiheisten kotisivujen suunnittelusta ja toteutuksesta ja asiakkaamme ulottuvat pienistä toimijoista suuriin yrityksiin.

Tutustu tarkemmin referensseihimme!

Verkkosivusto voi olla esimerkiksi:

Juuri teille räätälöidyt sivut

Asiantuntijamme toteuttavat yrityksellenne yksilöllisen ulkoasun ja rakenteen, joka palvelee kohdeyleisöänne ja tavoitteitanne. Verkkosivustoa varten voidaan ohjelmoida myös täysin uniikkeja, juuri teille räätälöityjä toiminnallisuuksia.

Sivustolle voidaan sisällyttää muun muassa seuraavia ominaisuuksia:

 • tuote-esittelyt ja verkkokaupparatkaisut
 • uutiskirjeet, blogit
 • rekrytointilomakkeet ja niiden hallinta
 • tapahtuma- ja koulutushallinta ilmoittautumisineen
 • näyttävät tilastot, kaaviot ja kyselyt
 • materiaalipankki (kuvat ja dokumentit)
 • asiakas- ja jäsenrekisterit
 • Some-integrointi, RSS-nosteet
 • käytönseuranta ja analytiikkapalvelu

Verkkovaraanilta saavutettavat verkkosivut yritykselle

Verkkovaraanilla on laaja kokemus erilaisten verkkosivujen ja digimarkkinoinnin ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Luomme tietoturvalliset, helppokäyttöiset ja saavutettavat WordPress-verkkosivut, joiden käyttöliittymän ja ulkoasun räätälöimme tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

WordPress-kotisivuja teidän on helppo käyttää ja hallinnoida. Lisäksi tarjoamme teknisen ylläpidon ja nopeudesta kiitellyn tukipalvelun. Koska olemme yksi Suomen johtavista saavutettavuusasiantuntijoista, pystymme tarjoamaan teille sivut, jotka huomioivat mahdollisimman hyvin kaikki käyttäjät.

Projekti etenee pääpiirteissään seuraavasti

1. Tarpeen määritys

Aloituspalaverissa selvitämme toiveenne, tavoitteenne ja aikataulun verkkosivu-uudistukselle. Määrittelemme rakennetta ja ulkoasutoiveita.

2. Ulkoasun suunnittelu

Määrittelypalaverin perusteella teemme suunnitelman sivuston ulkoasusta ja rakenteesta. Hyväksytämme ja teemme tarvittavat muutokset.

3. Tekninen toteutus

Teemme sivuston teknisen toteutuksen, eli rakennamme WordPress-sivut hyväksytyn ulkoasun ja rakenteen mukaisesti.

4. Sisällön lisääminen

Pidämme käyttökoulutuksen, jonka perusteella pystytte itse lisäämään puuttuvat sisällöt sivustolle. Sovittaessa teemme myös sisällöntuoton puolestanne.

5. Julkaisu, ylläpito ja tuki

Kun sivusto on julkaisuvalmis, julkaisemme sen sovittuna ajankohtana. Varmistamme, että sivustolla kaikki toimii moitteetta ja huolehdimme teknisestä ylläpidosta.

Kiinnostuitko?

Asiakkaalta kuultua…

“Olemme erittäin tyytyväisiä sivuston toteutukseen. Sekä ulkoasu että toimivuus ovat parempia kuin olisimme osanneet edes odottaa. WordPress-alusta juttujen tekemisessä on helppokäyttöinen ja opiskelijatoimitus otti sen nopeasti haltuun. Voin lämpimästi suositella Verkkovaraania vastaavanlaisiin projekteihin.”

Hanna Hietikko, Pomedian päätoimittaja

Lue lisää verkkosivut yritykselle -palvelusta

Hoidamme halutessanne myös sisällön hakukoneoptimoinnin ja Google-näkyvyyden kasvattamisen

Verkkosivut yritykselle – pyydä tarjous!

Suunnitteletteko verkkosivujen perustamista tai uudistusta?
Toteutamme teille tuloksia tuovan sivuston kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää!

  Kotisivut yritykselle hinta - pyydä tarjous Verkkovaraanilta
  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46