Verkkokaupat

Verkkokaupparatkaisut liiketoiminnan tehostamiseksi

Verkkokauppa on helppo ja tehokas tapa kasvattaa olemassa olevan yrityksen myyntiä tai käynnistää kokonaan uutta liiketoimintaa. Verkkokauppamyynnin suosio on alati kasvussa ja 2020-luvun poikkeukselliset ajat ovat tuoneet lisäsysäyksen verkon mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Verkossa myydään tuotteita ja palveluita nykyään miltei alalla kuin alalla. Vuonna 2020 Suomen verkkokaupan liikevaihto oli yhteensä noin 11,8 miljardia euroa (Lähde: Paytrail).

Mikä tekee toimivan verkkokaupan

Suurimmat puutteet verkkokaupoissa ovat taitamattomuus inspiroida kävijää heräteostoksiin sekä toteuttaa verkkokauppaan esteettisesti miellyttävä ulkoasu. Puutteet kävivät ilmi asiantuntijayritys Retail Labin tekemässä Verkkokaupan tila -tutkimuksessa. Näiden lisäksi tarvitaan toki vielä toimiva tekniikka verkkokaupan pohjaksi, miellyttävä käytettävyys sekä verkkomarkkinoinnin jatkuvaa, tehokasta hyödyntämistä.

Aivan kuten verkkosivut myös verkkokaupat rakennamme WordPressillä, joka on syystä maailman suosituin kotisivualusta. Hyödynnämme verkkokaupassa WooCommerce-lisäosaa, joka on tutkitusti Suomen suosituin verkkokauppa-alusta. Ratkaisullamme sinun on helppo ylläpitää ja päivittää verkkokaupan valikoimaa ja hallita niin tilauksia kuin asiakastietoja. WooCommerceen on myös saatavilla myös lukemattomia lisäominaisuuksia, joilla kauppaan on helppo lisätä juuri teidän tarpeisiin sopivia toiminnallisuuksia.

Lataa maksuton verkkokaupan ostajan opas, joka auttaa hahmottamaan:

 • Milloin verkkokauppa kannattaa perustaa
 • Mikä tekee verkkokaupasta onnistuneen
 • Miten valita oikea verkkokauppa-alusta
 • Mitä ottaa huomioon verkkokaupan toteuttajan valinnassa

Avaimet käteen -toteutus

Verkkovaraanilla on yli 10 vuoden kokemus asiakaslähtöisten verkkokauppojen kehityksestä. Toteutamme niin pienet kuin suuret projektit, jotka räätälöimme teidän ja asiakaskuntanne toiveet silmällä pitäen. Kiinnitämme aina huomiota sivuston käyttömukavuuteen, toimivien ostopolkujen luomiseen ja saavutettavuuteen. Autamme halutessanne myös digimarkkinoinnissa kuten hakukoneoptimoinnissa ja mainonnassa, jotta asiakkaat löytävät kauppaanne ja myyntimäärät saadaan kasvuun. Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin tarpeistasi!

Verkkokauppa-alustan tärkeimpiä ominaisuuksia

 • Monikielisyyden tuki
 • Tuki useille sivustoille
 • Tuotehallintajärjestelmä
 • Asiakashallintajärjestelmä
 • Täysin responsiivinen ulkoasu
 • Saavutettava käyttökokemus
 • Edistynyt hakukoneoptimointi
 • Verkkoanalytiikka: Google Analytics
 • Integraatio sosiaaliseen mediaan: Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, LinkedIn

Verkkokaupparatkaisut Verkkovaraanilta – esimerkkejä töistämme


WooCommerce-kauppa ja digimarkkinointi Print & Refillille - Verkkovaraani

Liiketoiminnalle kasvua verkossa – Print & Refill

Uudistimme tulostamisen erikoisliike Print & Refillin verkkokaupan. Uusi verkkokauppa toteutettiin WooCommercella, jota on helppo ylläpitää ja päivittää.

Lisäsimme kauppaan myös sellaisia tuoteryhmiä, joita on aiemmin voinut ostaa vain myymälästä. Keväällä 2021 nämä uudet ryhmät toivat suurimman osan verkkokaupan tuotetuloista.

“Juuri meille räätälöidyt verkkopalveluratkaisut ovat aina olleet täyden kympin suorituksia. Asiakaslähtöisyys, ammattitaito, luotettavuus, jatkuva kehitystyö ja asiakastuki sekä uudet innovaatiot tekevät Verkkovaraanista toimivan kumppanin.”

Jouni Seppänenomistaja, Runebergin Kukka
Verkkokaupparatkaisut Verkkovaraanilta - WooCommerce-kauppa Runebergin kukka

Helposti kukkaostoksille – Runebergin Kukan WooCommerce-kauppa

Toteutimme uuden ja raikkaan sekä tietysti responsiivisen verkkokaupan WordPress WooCommercella. Runebergin Kukan uudessa verkkokaupassa on mahdollista selata tuotevalikoimaa ja ostaa kukkia eri tilaisuuksiin ja tarpeisiin. Järjestelmä toimii mainiosti niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.


Kiinnostuitko?