Kotisivujen suunnittelu ja toteutus

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus ammattitaidolla Verkkovaraanilta. Teemme niin pienet kuin laajat sivustot eri tarkoituksiin vuosien kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla.

Hyödynnämme suosituimpia alustoja

Toteutamme sivut pääasiassa WordPressillä, joka on maailman suosituin verkkosivualusta. WordPress-sivut on helppo räätälöidä mitä erilaisimpiin tarkoituksiin. Niiden sisältöjä yrityksen on myös helppo itse muokata ja ylläpitää.

WordPress-sivusto kasvaa mukana kehityksessä. Sivustoon on mahdollista yhdistää helposti lähes kaikki mahdolliset palveluntarjoajat ja toiminnallisuudet. Jos esimerkiksi verkkomyynti tulee ajankohtaiseksi, WooCommerce-lisäosalla verkkokauppa voidaan helposti perustaa osaksi kotisivuja.

WordPress on teknisesti hyvin optimoitu hakukoneita varten. Sivujen sisältöjen Google-optimointi onnistuu myös helposti WordPressin oman lisäosan avulla.

Toiveen mukaan toteutamme myös HubSpot-verkkosivut. HubSpot on maailman suosituimpia markkinointityökaluja. Sen avulla voidaan hoitaa inbound-markkinointia keskitetysti samasta alustasta käsin.

Kotisivujen suunnittelu juuri teidän tarpeisiinne

Lähdemme sivujen suunnittelussa teidän yrityksenne liiketoimintaympäristöstä ja tavoitteista. Kotisivut suunnitellaan ja toteutetaan niin, että:

 • niillä nostetaan esiin teidän tavoitteidenne kannalta olennaisia asioita
 • ne puhuttelevat juuri teidän kohderyhmiänne
 • niiden ulkoasu ja sisältö tukee teidän brändiänne

Kyseessä voi olla esimerkiksi:Miksi valita Verkkovaraani?

Meiltä saat kotisivut, jotka palvelevat sekä kävijää että liiketoimintaanne. Asiakas löytää luoksenne, hahmottaa helposti sivujen sisällön ja ohjautuu luontevasti kohti tavoitetta kuten myyntiä.

Kotisivujen suunnittelussa ja toteutuksessa keskitymme olennaiseen emmekä sorru turhiin kikkailuihin. Meidän kanssamme et maksa turhasta!

Verkkovaraanilla on laaja-alainen ymmärrys digiviestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen kokonaisuudesta. Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut, jotka tukevat brändiänne ja ovat teknisesti laadukkaat, turvalliset sekä helpot ylläpitää.

Huolehdimme kotisivujen teknisestä ylläpidosta, jotta sinun ei tarvitse huolehtia esimerkiksi sivujen versiopäivityksistä tai tietoturvasta. Teemme toiveen mukaan myös muuta sivuston ja liiketoiminnan kehittämistä kuten sivujen laajentamista, tuloksellista digimarkkinointia tai yritysilmeen kehittämistä.

Kiinnostuitko?

Liiketoiminnan kasvua huolellisella kotisivujen suunnittelulla ja toteutuksella

Tuloksellisten verkkosivujen suunnittelu lähtee seuraavista seikoista, jotka määrittelemme aloituspalaverissa ja tarvittaessa tarkennamme matkan varrella:

 • Liiketoiminnan tavoitteet
  • mihin tavoitteisiin kotisivuilla pyritään ja mitkä ovat sivujen pääasialliset kohderyhmät
 • Käyttäjien tarpeet
  • mitä käyttäjät haluavat sivuilta löytää ja millaiset sivut puhuttelevat juuri heitä
 • Sisällöt ja ulkoasu
  • mitkä ovat tärkeimmät esiin nostettavat asiat sekä toiveet ulkoasulle
 • Budjetti ja resurssit
  • mikä on projektin budjetti ja mitkä ovat vastuut sivujen sisällön ylläpidossa
 • Ylläpito ja jatkokehitys

Ei vain responsiiviset vaan myös saavutettavat sivut

Responsiivisuus on 2020-luvulla jo selvä edellytys kotisivuille. Sivujen tulee skaalautua vaivatta niin pöytäkoneelle kuin mobiililaitteille.

Astetta pidemmälle mennään, kun sivut suunnitellaan saavutettaviksi eli sellaisiksi, että niitä voi käyttää vaivatta myös apuvälineillä kuten ruudunlukijalla ja näppäimistöllä. Verkkovaraani on erikoistunut saavutettavien sivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Panostamalla saavutettavuuteen huomioidaan kaikki asiakasryhmät mahdollisimman hyvin.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus Verkkovaraanilta – esimerkkejä asiakastöistämme

Uusi saavutettava verkkopalvelu YTHS:lle - kotisivujen suunnittelu Verkkovaraanilta

Saavutettavat kotisivut YTHS:lle

Suunnittelimme ja toteutimme Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiölle (YTHS) uudet kotisivut. Sivusto toteutettiin lain edellyttämällä tavalla saavutettavaksi.

Sivustoon sisältyi mm. Suomi.fi-tunnistautumiseen integroidut lomakkeet, kuuntele-toiminnallisuus, aineistopankit ja häiriötiedotteet. Projektimme sisälsi myös kattavan perehdytyksen asiakkaalle ja oppaat palvelun ylläpitoon.

WooCommerce-verkkokauppa perustaminen ja digimarkkinointi Print & Refillille - kotisivujen suunnittelu Verkkovaraanilta

Verkkokaupan suunnittelu Print & Refill -myymälälle

Uudistimme tulostamisen erikoisliike Print & Refillin verkkokaupan. Uusi verkkokauppa toteutettiin WooCommercella, jota myymälän on helppo ylläpitää ja päivittää.

Lisäsimme kauppaan myös sellaisia tuoteryhmiä, joita on aiemmin voinut ostaa vain myymälästä. Keväällä 2021 nämä uudet ryhmät toivat suurimman osan verkkokaupan tuotetuloista.

Verkkosivut ja yritysilme ALT ry:lle - kotisivujen suunnittelu Verkkovaraanilta

Kotisivujen ja yritysilmeen uudistaminen ALT ry

Uudistimme Autoliikenteen Työnantajaliitto ry:n (ALT) yritysilmeen ja kotisivut. Projekti sisälsi muun muassa:

 • Yritysilmeen ja viestintämateriaalien suunnittelu ja toteutus (ml. Word- ja PowerPoint-pohjat, kirjeet ja käyntikortit)
 • WordPress-kotisivujen suunnittelu ja toteutus
 • Ekstranet ja uutiskirjelisäosa
 • Saavutettavuuden kehittäminen