Kotisivut yritykselle hinta – mistä kannattaa maksaa?

Kun lähdetään toteuttamaan kotisivut yritykselle, hinta voi vaihdella reilustikin toimittajasta toiseen. Lue, mitä ottaa huomioon toimittajaa valitessa ja mihin on järkevää investoida.

Verkkosivujen hinta kohdilleen

Kotisivut yritykselle -paketteja on tarjolla hintaan jos toiseen, mutta kaikki toteutukset eivät ole samanveroisia.

Verkkosivujen hintaan vaikuttavat paitsi yritys ja tekijöiden asiantuntijuus, myös esimerkiksi sivuilla käytettävä alusta, sivujen laajuus ja ominaisuudet sekä se, miten huolellisesti sivut on suunniteltu liiketoiminnan tavoitteita ajatellen.

Pienenkään yrityksen ei kannata aina valita edullisinta toimittajaa. Pitkällä tähtäimellä kalliiksi tulevat nimittäin sellaiset sivut, jotka eivät ole ammattitaitoisesti suunniteltu ja jotka eivät toteuta tehtäväänsä.

Sivut ovat onnistuneet kun ne tuovat tuloksia

Kotisivut ovat organisaation käyntikortti ja se paikka, mistä tietoa yritykseen liittyen etsitään. Sivuissa piilee myös valtava potentiaali liiketoiminnan kasvattamiselle.

Googlen kautta tehdään Suomessa päivittäin yli 30 miljoonaa hakua. Jopa 90 % ostoprosesseista käynnistyy verkossa. Kaikki nämä kävijävirrat ja niiden tuoma myynti menevät ohisuun, jos sivut eivät puhuttele kävijää ja ohjaa häntä oikein. Tai jos sivut eivät ylipäätään löydy Googlesta oikeilla termeillä.

Hyvien verkkosivujen kriteerinä voidaankin pitää sitä, että ne vastaavat tavoitteisiinsa. Onnistuneet sivut herättävät mielenkiinnon, vahvistavat brändiä ja tuovat myyntiä.

Huomioi tavoitteet verkkosivujen hankinnassa

Ennen kuin verkkosivujen perustamiseen tai uudistamiseen ryhdytään, on tärkeää miettiä, mitä sivuilla halutaan saavuttaa.

Kun valitset kotisivujen toteuttajan, varmista, että hänellä on ymmärrystä siitä, miten tavoitteet huomioidaan sivujen rakenteessa ja sisällöissä. Varmista myös, että verkkosivualusta mahdollistaa kaikki sivujen tavoitteiden kannalta tärkeät toiminnot.

Onko alusta luotettava ja pitkäikäinen? Onko hakukoneoptimointi mahdollisimman helppoa sen avulla? Pystyykö sivustoa helposti laajentamaan, jos sinne esimerkiksi halutaan myöhemmin liittää verkkokauppa? Tutustu verkkosivujen ostajan oppaaseemme, jossa on hyödyllisiä vinkkejä muun muassa sivuston tavoitteiden asettamiseen ja alustan sekä toimittajan valintaan liittyen.

Lue lisää siitä, mikä on onnistuneiden sivujen saavuttamiseksi tärkeää.

Verkkovaraani on luotettava kumppani kaiken kokoisissa verkkosivuprojekteissa.

Meiltä saat sivut, jotka palvelevat sekä kävijää että liiketoimintaanne. Asiakas löytää luoksenne, hahmottaa helposti sivujen sisällön ja ohjautuu luontevasti kohti tavoitetta kuten myyntiä.

Kiinnostuitko?

Toteuttamamme verkkosivut ovat…

Kotisivut yritykselle hinta - WordPress, WooCommerce Verkkovaraanilta

Helppokäyttöiset – niin kävijälle kuin ylläpitäjälle

Käyttäjäystävällisyys on meille ensisijaista. Jos sivusto on vaikea hahmottaa, tietoa ei löydy helposti, tai sivu hidastelee, kävijä kääntyy nopeasti kannoillaan.

Me Verkkovaraanissa toteutamme sivut pääasiassa WordPressillä, joka on maailman suosituin verkkosivualusta. WordPress-sivut kasvavat yrityksen mukana ja skaalautuvat mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin. Sivujen hallinnointi ja sisältöjen muokkaus on helpompaa kuin useimmilla muista verkkosivualustoista. WordPress on erittäin hyvin optimoitavissa hakukoneita varten niin teknisesti kuin sisältöjen suhteen.


Kotisivut yritykselle hinta-laatusuhde kohdillaan - Verkkovaraani

Hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvät, jollei parhaat

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut, joiden hinta on laatuun nähden varsin kohtuullinen. Keskitymme olennaiseen emmekä sorru turhiin kikkailuihin tai tarpeettomiin vaiheisiin. Meidän kanssamme et maksa turhasta!

Koska ymmärrämme laajasti koko digiviestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen kokonaisuuden, pystymme luomaan sivustoja, jotka ovat paitsi teknisesti laadukkaat ja turvalliset, myös tuovat tuloksia. Avaimet käteen -toteutusten lisäksi huolehdimme sivujen teknisestä ylläpidosta ja teemme toiveen mukaan myös tuloksellista digimarkkinointia.


Kotisivut yritykselle hinta - saavutettavat sivut Verkkovaraanilta

Tietysti responsiiviset mutta myös saavutettavat

Responsiivisuus on 2020-luvulla kotisivuilla jo selvä edellytys. Sivujen tulee skaalautua vaivatta niin pöytäkoneelle kuin mobiililaitteille.

Astetta pidemmälle mennään, kun sivut suunnitellaan saavutettaviksi eli sellaisiksi, että niitä voi käyttää vaivatta myös apuvälineillä kuten ruudunlukijalla ja näppäimistöllä. Verkkovaraani on erikoistunut saavutettavien sivujen suunnitteluun ja toteutukseen. Panostamalla saavutettavuuteen huomioidaan kaikki asiakasryhmät mahdollisimman hyvin.


Verkkosivujen suunnittelu hinta - Verkkovaraani

Juuri teidän tavoitteisiinne räätälöidyt

Kotisivujen suunnittelussa lähdemme aina teidän liiketoimintaympäristöstä ja tavoitteista. Sivut suunnitellaan niin, että ne puhuttelevat teidän kohderyhmiänne ja ohjaavat luontevasti kohti tavoitteita kuten yhteydenottoa tai myyntiä. Autamme valitsemaan oikeat alustat ja lisäosat teidän tarpeisiinne. Lue lisää kotisivujen suunnittelusta.

Palvelemme pääasiassa keskisuuria ja suuria yrityksiä ja yhdistyksiä, mutta tilanteen mukaan pienempiäkin. Jos olet pienyrittäjä ja haluat lähteä liikkeelle hyvin edullisesti, tutustu myös kotisivut yritykselle -kurssiimme.Kotisivut yritykselle hinta – pyydä tarjous!

Onko suunnitteilla verkkosivujen perustaminen tai uudistus? Autamme teitä toteuttamaan tuloksia tuovan sivuston. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää!

    Kotisivut yritykselle hinta - pyydä tarjous Verkkovaraanilta
    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46