Kotisivut WordPress

Verkkovaraanilta saat kotisivut WordPress-alustalla matalalla kynnyksellä ja ilman ylimääräisiä kuluja.

Pyydä tarjous saavutettavista ja tyylikkäistä WordPress-kotisivuista

Kotisivut WordPress Verkkovaraanilta

WordPress on maailman suosituin verkkosivualusta. Sitä käyttää noin 63 % niistä verkkosivuista, joiden sisällönhallintajärjestelmä on tiedossa (lähde: W3Techs). Myös me Verkkovaraanilla toteutamme sivustot pääosin WordPressillä sen ylivoimaisten ominaisuuksien vuoksi.

WordPress-kotisivut mahdollistavat:

 • Sivujen helpon hallinnoinnin ja muokkaamisen
 • Rakenteen, ulkoasun ja toiminnallisuudet, joita voidaan räätälöidä mitä erilaisimpiin käyttötarkoituksiin
 • Erinomaiset valmiudet helppoon hakukoneoptimointiin
 • Kaikkien tärkeimpien palveluiden helpon integroinnin osaksi kotisivuja
 • Uusien toiminnallisuuksien kuten verkkokaupan helpon ja saumattoman käyttöönoton
 • Toimintavarmuuden ja ajantasaisuuden, jonka mahdollistaa WordPressin avoin lähdekoodi ja laaja kehitysyhteisö

Me luomme teille kotisivut, jotka ovat toimintavarmat, kestävät aikaa ja ennen kaikkea vastaavat liiketoimintanne tavoitteisiin kuten tuovat lisää asiakkaita.

Kotisivut WordPressillä – mistä liikkeelle?

Jotta voitte saada kotisivuista kaiken hyödyn irti ja rahoillenne vastinetta, kannattaa valita sivujen toimittaja huolella.

Halvin ratkaisu on harvoin paras. Puutteellisesti suunnitellut sivut eivät huomioi kaikkia kohdeyleisön tarpeita ja mahdolliset huolimattomuusvirheet luovat korjauskuluja myöhemmin. Toisaalta kalleimmassa ratkaisussa voitte joutua maksamaan esimerkiksi työvaiheista, jotka eivät ole tavoitteidenne kannalta olennaisia.

Kannattavinta on valita tekijä, jolla on laaja näkemys ja kokemus tuloksia tuovien kotisivujen toteutuksesta ja joka pystyy toteuttamaan tavoitteisiinne vastaavat sivut mahdollisimman kustannustehokkaasti. Me Verkkovaraanilla huolehdimme aina siitä, että teille olennaisimmat tavoitteet ovat kirkkaana mielessä ja sivut toteutetaan vastaamaan niihin laadukkaasti, ilman ylimääräisiä kulueriä.

Kotisivut WordPress-alustalla Verkkovaraanilta

Mitä ottaa huomioon, kun toteuttaa tai uudistaa kotisivut?

WooCommerce-verkkokauppa Runebergin Kukalle - Verkkovaraani

Mikä tekee sivuista onnistuneet?

Onnistuneet kotisivut ovat sellaiset, jotka vastaavat tavoitteisiinsa. Tällöin ne esimerkiksi:

 • lisäävät myyntiä (joko suoraan tai välillisesti esim. liidien hankinnan ja brändin rakentamisen kautta)
 • tiedottavat ja vahvistavat asiakassuhteita
 • rekrytoivat jäseniä tai työntekijöitä
 • tarjoavat käyttäjäystävällisiä palveluita

Onnistuneiden kotisivujen rakentaminen edellyttää, että tunnistaa ne liiketoiminnan kannalta tärkeät kohderyhmät, joita kotisivuille pyritään saamaan. Mitä he sivuilta etsivät ja odottavat?

Onnistuneilla sivuilla huomioidaan nämä tarpeet ja tavoitteet muun muassa saavutettavassa käyttäjäkokemuksessa, brändiä tukevassa ulkoasussa ja ohjauspoluissa, jotka vievät kävijää luontevasti kohti tavoitteita.

WordPress-kotisivut Verkkovaraanilta

Verkkovaraanilla on laaja kokemus erilaisten verkkosivujen ja digimarkkinoinnin ratkaisujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Luomme tietoturvalliset, helppokäyttöiset ja saavutettavat WordPress-verkkosivut, jotka vastaavat tavoitteisiinne ja kohdeyleisöjenne toiveisiin.
Niin sivujen ilme, rakenne kuin toiminnallisuudet suunnitellaan ja räätälöidään juuri teille sopiviksi.

Sivunne ovat teknisesti hakukoneoptimoidut ja halutessanne projektiin voidaan sisällyttää myös ammattitaitoinen sisällön hakukoneoptimointi.

Asiakkuuteemme kuuluu aina myös kattava käyttökoulutus, jonka jälkeen pystytte itse päivittämään sivujanne sekä jatkuva tuki- ja ylläpitopalvelu, jolla huolehdimme sivujen toimintavarmuudesta.

Asiakkaalta kuultua…

“Olemme erittäin tyytyväisiä sivuston toteutukseen. Sekä ulkoasu että toimivuus ovat parempia kuin olisimme osanneet edes odottaa. WordPress-alusta juttujen tekemisessä on helppokäyttöinen ja opiskelijatoimitus otti sen nopeasti haltuun. Voin lämpimästi suositella Verkkovaraania vastaavanlaisiin projekteihin.”

Hanna Hietikko, Pomedian päätoimittaja
Kotisivut WordPress-alustalle Verkkovaraanilta - Pomedian referenssi

Miten kotisivujen toteutus tai uudistaminen kanssamme etenee?

1. Tarpeen määritys

Aloituspalaverissa selvitämme mm. toiveenne, tavoitteenne ja aikataulun verkkosivu-uudistukselle. Määrittelemme rakennetta ja ulkoasutoiveita.

2. Ulkoasun suunnittelu

Määrittelypalaverin perusteella teemme suunnitelman sivuston ulkoasusta ja rakenteesta. Hyväksytämme ja teemme tarvittavat muutokset.

3. Tekninen toteutus

Teemme sivuston teknisen toteutuksen, eli rakennamme WordPress-kotisivut hyväksytyn ulkoasun ja rakenteen mukaisesti.

4. Sisällön lisääminen

Pidämme käyttökoulutuksen, jonka perusteella pystytte itse lisäämään puuttuvat sisällöt sivustolle. Sovittaessa teemme myös sisällöntuoton puolestanne.

5. Julkaisu, ylläpito ja tuki

Kun sivusto on julkaisuvalmis, julkaisemme sen sovittuna ajankohtana. Varmistamme, että sivustolla kaikki toimii moitteetta ja huolehdimme teknisestä ylläpidosta.

Teillekin liiketoimintaa vauhdittavat kotisivut WordPressillä?

Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen teille sopivasta kokonaisuudesta!
Vastaan mielelläni kysymyksiisi ja autan myös arvioimaan sivujenne uudistamistarvetta tai käyttäjäystävällisyyttä veloituksetta.

  Kotisivut WordPress -alustalla Verkkovaraanilta
  Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
  puh. 050 46 123 46

  Asiakkaidemme palautteita

  “Aina yhtä ystävällisesti autatte meitä! Kädenojennuksia ja tunnistamattomien ongelmien/haasteiden ratkaisuja jo ennen kuin asiakkaana tajuan, että tarvitsen apua.”

  Lena Jenytin, Sumi Oy

  “Toiveitamme kuultiin aloituspalaverin lisäksi läpi koko projektin ja yhteydenpito sujui hyvin. Meille oli erityisen tärkeää, että kun aloitamme toiminnan, on meillä yhdenmukaiset, visuaalisesti kauniit ja meidän näköiset verkkosivut heti valmiina markkinoinnin tukena, logoa unohtamatta.”

  Pipsa Hannila, AamuHoiva Oy

  Kotisivut WordPress-alustalla – esimerkkitoteutuksiamme

  Kotisivut WordPress alustalla - FIFe

  WordPress-kotisivut kansainväliselle kissaliitto FIFelle

  Suunnittelimme ja toteutimme laajan kotisivu-uudistuksen Fédération Internationale Félinelle, joka sisältö useita räätälöityjä ominaisuuksia.

  Uudistuksessa kehitettiin merkittävästi sivujen käyttäjäystävällisyyttä ja toiminnallisuuksia sekä ulkoasua niin, että se vastaa asiakkaamme toiveita ja tarjoaa lisäarvoa kohderyhmilleen.

  WordPress-sivut saavutettavasti YTHS:lle

  YTHS:n laaja verkkopalvelun uudistus

  Uudistimme Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön (YTHS) verkkopalvelun. Laajaan projektiin kuului useita räätälöityjä toiminnallisuuksia. Verkkovaraani myös laati sivujen ylläpitäjille kattavat oppaat ja perehdytti heidät palvelun käyttöön.

  Uudistuksessa tärkeää olivat selkeät palvelupolut, helppo asiointi ja se, että sivusto on saavutettava eli kaikkien asiakasryhmien käytettävissä. Uusi verkkopalvelu vastaa WCAG 2.1 -ohjeistusta ja EU:n saavutettavuusdirektiivin AA-tasoa.

  WooCommerce-verkkokauppa perustaminen ja digimarkkinointi Print & Refillille - kotisivujen suunnittelu ja verkkokaupan suunnittelu Verkkovaraanilta

  WordPress-verkkokauppa Print & Refill Oy:lle

  Toteutimme tulostamisen erikoismyymälälle Print & Refill Oy:lle WooCommerce-verkkokaupan, jota on helppo hallinnoida ja asiakkaan helppo käyttää. Verkkokaupan toteutimme suositulla WordPressin WooCommerce-alustalla.

  Kaupan suunnittelun ja toteutuksen lisäksi kehitimme tuotteiden ja palveluiden näkyvyyttä hakukoneoptimoinnin avulla. Sivut ovat nousseet Googlen 1. sijalle mm. suositulla “tulostuspalvelu”-hakusanalla.

  Tutustu tarkemmin kotisivupalveluihimme

  Kotisivujen kehittäminen ei aina edellytä kokonaisvaltaista uudistusta

  Tutustu myös Verkkovaraanin toteuttamiin WordPress-lisäosiin

  Nopea.media

  Nopea.media on Verkkovaraanin kehittämä WordPress-lisäosa, jolla helpotat julkaisuprosessiasi. Nopea.medialla taitat verkkosivuilla julkaisemastasi teksti- ja kuvasisällöstä helposti painetut tuotteet.

  Muutamilla WordPressin tekstieditorissa tehtävillä määrityksillä verkkosisällöstä syntyy painolaatuinen PDF, jonka voit lähettää painettavaksi tai jakaa sellaisenaan. Julkaiset siis samalla vaivalla sekä verkkoon että painoon.