FIFe kotisivujen uudistus

Uudistettu verkkopalvelu kansainväliselle kissaliitto FIFelle

Suunnittelimme ja toteutimme Fédération Internationale Félinelle (FIFe) uuden verkkopalvelun, joka on kohderyhmää varten räätälöity, käyttäjäystävällinen ja ajanmukainen.

FIFe on vuonna 1949 perustettu kansainvälinen kissaliitto, jonka jäseninä ovat kansalliset kissaliitot tällä hetkellä 40 eri maasta.

FIFen vanha sivusto oli yli kymmenvuotias, monin tavoin vanhanaikainen eikä esimerkiksi responsiivinen. Oli siis korkea aika sivuston uudistamiselle. Asiakkaan toiveena oli luoda tyylikäs ja moderni sivusto, joka palvelee käyttäjäänsä mahdollisimman hyvin ja tarjoaa kävijälleen enemmän kuin muut kissaliittojen sivustot.

Kissoille kunniaa tekevä ulkoasu

Projektin alkuvaiheessa suunnittelimme kolme vaihtoehtoista ulkoasutyyliä fontteineen, värityksineen ja asetteluineen, joista asiakkaamme toiveen mukaisesti muokkasimme lopullisen ulkoasun.

Sivustolla hyödynnetään suuria kuvapintoja ja esille nostetaan onnellisia ja rotutyypillisiä kissoja vaihtelevasti eri roduista. Kuvat valikoimme neljän eri kissakuvaajan toimittamista kuvapankeista. Asiakas on lisäksi itse päivittänyt kuvia ja sisältöjä käyttökoulutuksen jälkeen.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Käyttäjiä varten räätälöidyt ominaisuudet

Sivusto sisältää yksilöllisesti räätälöityjä ominaisuuksia, joilla liitto voi palvella jäsenkuntaansa ja muita sidosryhmiään mahdollisimman hyvin. Muun muassa:

 • Suodatettavat listaukset seuraavista:
  • World Show:n voittajat
  • Tuomarit
  • Opiskelijatuomarit
  • Tapahtumat
  • Rekisteröidyt kissojen nimet
 • Tapahtumien järjestäjille mahdollisuus luoda ja selata omia tapahtumia ja vain ylläpitäjälle oikeus hyväksyä lisätyt tapahtumat
 • Mahdollisuus kävijälle hakea uuden kissan nimen hyväksyntää ja vain ylläpitäjälle oikeus hyväksyä nimi

Onko verkkosivujen uudistaminen ajankohtaista?

Ota yhteyttä! Keskustelen mielelläni veloituksetta
sivujenne nykytilanteesta, toiveistanne ja teille sopivimmista ratkaisuista.

Jesse Kivialho, toimitusjohtaja
jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
puh. 050 46 123 46