Sivujen siirto WordPressiin

Verkkosivujen siirto WordPressiin – Naantalin Energia, VYR ja Lasikeraaminen Teollisuus

Olemme viimeisen muutaman kuukauden aikana siirtäneet pitkäaikaisten asiakkaidemme verkkopalvelut vanhalta alustalta WordPress-alustalle. Osassa rakennetta ja tiettyjä kohtia ulkoasusta hieman uudistettiin, mutta pääosin sivustot siirrettiin sellaisinaan helppokäyttöiseen ja ajassa elävään WordPressiin.

Naantalin Energia

Naantalin Energialle olemme vuosien varrella tehneet useamman uudistuksen ja kehitystyön. Nyt siirsimme koko heidän verkkopalvelunsa (kotisivut, verkkokauppa ja verkkovuosikertomukset) vanhalta pois jäävältä alustalta WordPress-alustalle.

Naantalin Energian verkkopalvelussa on seuraavia ominaispiirteitä ja moduuleja, jotka suunnittelimme ja toteutimme toimivaksi myös uudella alustalla:

  • Sähkön verkkokauppa
  • Palvelu sähkösopimuksen uusimiseen
  • Kieliversiot

Vilja-alan yhteistyöryhmä VYR

VYR:in verkkopalvelun siirrossa säilytettiin ulkoasu ja sisällöt pääosin ennallaan. Pieniä muutoksia tehtiin valikon rakenteeseen ja ulkoasuun sekä sisältöjä karsittiin ja yhdistettiin asiakkaan toiveen mukaisesti.

Siirrossa huomioimme seuraavat erityisominaisuudet toimivaksi WordPressissä:

  • viljatietokanta, johon saa Excelillä tuotua viljojen hintatiedot
  • verkossa toimivat viljelyoppaat
  • uutiskirjepalvelu
  • aiemmin luomamme mobiilisovelluksen yhteensopivuus

Lasikeraaminen Teollisuus LT ry

Tässä suoraviivaisessa projektissa siirsimme Lasikeraamisen Teollisuuden kotisivut WordPress-alustalle sellaisenaan. Niin sisällöt, rakenne kuin aiemmin suunnittelemamme ulkoasu säilyivät ennallaan.

Koska sivustolla ei ole monimutkaisia toiminnallisuuksia pystyimme tekemään siirron nopeana projektina yhdessä viikossa.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Tutustu myös muihin projekteihin, joissa siirsimme sivut sellaisenaan WordPressiin

Projektimme sisältävät aina käyttökoulutuksen, jonka jälkeen asiakkaamme pystyy päivittämään ja muokkaamaan sivustoaan itsenäisesti. Asiakkuuteemme kuuluu myös tukipalvelu, josta voi tarvittaessa kysyä neuvoja.