Saavutettavuustestaus Asuntotuotanto / Helsingin kaupunki

Saavutettavuusauditointi Helsingin kaupungin Asuntotuotannon verkkopalvelulle

Teimme saavutettavuusauditoinnin asuntotuotanto.hel.fi-palvelulle. Kaupungin verkkopalveluna sivustoa koskee Laki digitaalisten palveluiden tarjoamisesta, joka edellyttää siltä saavutettavuutta.

Asuntotuotanto on Helsingin kaupungin organisaatio, joka rakennuttaa Hitas-omistusasuntoja, asumisoikeusasuntoja Helsingin Asumisoikeus Oy:lle (HASO) sekä vuokrakoteja Helsingin kaupungin asunnot Oy:lle (Heka)

Verkkopalvelun kautta voi etsiä kohteita ja hakea kotia näistä Asuntotuotannon rakennuttamista asunnoista.

Toteutimme verkkopalvelulle saavutettavuusauditoinnin, jonka meiltä tilasi ohjelmistoyritys Anders Innovations.

Saavutettavuusauditoinnissa selvitämme sivuston saavutettavuuden tilan lain edellyttämään standardistoon verraten. Kirjaamme ja kuvailemme raporttiin kaikki löydetyt saavutettavuuspuutteet, jotka käymme läpi asiakkaan kanssa. Asiakas saa auditoinnista raportin, lain edellyttämän saavutettavuusselosteen ja selkeän käsityksen siitä, mikä sivuston saavutettavuuden tila on ja mitä konkreettisia toimenpiteitä saavutettavuuden parantamiseksi vielä tulee tehdä.

Mitä on saavutettavuus?