Kotisivut nopeasti AamuHoiva Oy

Verkkosivut ja logo nopeana projektina AamuHoivalle

Suunnittelimme ja toteutimme yksityistä kotihoitoa tarjoavalle AamuHoiva Oy:lle omat verkkosivut ja logon hyödynnettäväksi myös painetuissa materiaaleissa.

AamuHoiva Oy on kahden naisen yritys, joka tarjoaa yksityistä kotihoitoa ja sairaanhoidollista osaamista Hyvinkään ja Järvenpään alueella.

Yritys oli projektimme alkaessa vielä perusteilla, mutta toivoi jo omia verkkosivuja sekä visuaalista ilmettä, jota hyödyntää markkinoinnin alkaessa.

Verkkovaraani toteutti kompaktin projektin AamuHoivalle nopealla aikataululla.

“Meille oli tärkeää, että verkkosivut ovat käyttäjälle mahdollisimman selkeät, helppolukuiset ja tietysti helppokäyttöiset. Tämä on tärkeää jo pelkästään käyttäjäkohderyhmien vuoksi, jotta heikkonäköisemmätkin löytäisivät sivustolta kaipaamansa tiedon.

Meidän toiveita kuultiin aloituspalaverin lisäksi läpi koko projektin. Yhteydenpito sujui hyvin ja saimme ensimmäisen sivuversion nähtäväksi heti muutamassa päivässä. Meille oli erityisen tärkeää, että kun aloitamme toimintalupaprosessin läpäistyämme toiminnan, on meillä yhdenmukaiset, visuaalisesti kauniit ja meidän näköiset verkkosivut heti valmiina markkinoinnin tukena, logoa unohtamatta.”

Pipsa Hannila, AamuHoiva Oy