Etusivu - Väylän Kaihdin Oy WordPress-sivut

Graafinen ilme ja verkkosivut uudelle yritykselle

Toteutimme uudelle yritykselle, Väylän Kaihtimelle, visuaalisen ilmeen sekä verkkosivut. Graafinen suunnittelu sisälsi värimaailman, fontit ja logon, sekä käyntikortit, Facebook-kansikuvan ja postauspohjat. Lisäksi toteutimme graafisen ilmeen mukaiset yrityksen kotisivut.

Väylän Kaihdin Oy on Yli-Muonion alueella toimiva kaihdinalan yritys, jonka asiakkaina ovat niin yritykset kuin yksityishenkilötkin. Väylän Kaihdin tarjoaa laadukkaita suomalaisia tuotteita, jotka se myös asentaa mittatilattuna kohteisiin.

He tarvitsivat uudelle yritykselleen logon, käyntikortit ja verkkosivuston, jotka me toteutimme pienyritykselle sopivana nopeana ja suoraviivaisena projektina. Uudelle yritykselle verkkosivut ovat tärkeä markkinointikanava uusien asiakkaiden löytämiseksi. Sivustolle on kuvattu selkeästi yrityksen palvelutarjoama ja mahdollistettu yhteydenotto monin eri tavoin kertomalla puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tarjoamalla yhteydenottolomake, jotta varmistettaisiin mahdollisten asiakkaiden yhteydenottojen saapuminen.