Suomen Maatalousmuovien Kierrätys Oy - etusivu

Helppo raportointipalvelu Suomen Maatalousmuovien Kierrätys Oy:lle

Toteutimme Suomen Maatalousmuovien Kierrätys Oy:lle helppokäyttöisen raportointipalvelun kierrätettäville maatalousmuoveille. Palvelun avulla maatalousmuovien tuottajat voivat helposti raportoida kierrätettäviä muovejaan. Myös raporttien tarkastelu on helppoa.

Suomen Maatalousmuovien Kierrätys Oy on kierrätysyhteisö ja Suomen Uusiomuovin tytäryhtiö. Suomen Uusiomuovi on vanha asiakkaamme, jolle olemme toteuttaneet aiemmin muun muassa kotisivut ja extranetin sekä kierrätettävyyslaskurin.

Maatalousmuovien Kierrätys Oy vastaa valtakunnallisen järjestelmän kehittämisestä maatalousmuovien laajamittaista keräämistä ja kierrättämistä varten. Yhtiön tavoite on kehittää toimintamalli, jolla keräys ja kierrätys toteutetaan kustannustehokkaasti. Käytännössä vuoden 2023 ajan kierrätysyhteisö suunnittelee toiminnan organisoimista ja itse kerääminen alkaa asteittain vuonna 2024.

Helppokäyttöinen palvelu maatalousmuovien raportoimiseksi

Toteutimme sivustolle lomakkeen, jolla maatalousmuovien tuottajat kuten maatalousmuovien valmistajat, maahantuojat ja myyjät pystyvät helposti ilmoittamaan markkinoille saattamiaan maatalousmuoveja.

Lomakkeella voi ilmoittaa kilomäärät kuudelle eri maatalousmuovilajille. Näitä ovat paalimuovit, aumamuovit, narut ja langat, verkot, siilopeitteet ja kauppapuutarhojen muovit. Määrät raportoidaan neljännesvuosittain.

Mikäli maatalousmuovilajien määrittelyihin tulee muutoksia, on lomaketta helppo päivittää sen mukaisesti.