Saavutettavat hankesivut Omnian Tietojohtamisen kehittäminen -hankkeelle

Saavutettavat sivut Omnian Tietojohtamisen kehittäminen -hankkeelle

Suunnittelimme ja toteutimme saavutettavat verkkosivut Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnian Tietojohtamisen kehittäminen -hankkeelle.

Tietojohtamisen kehittäminen -hanke on valtakunnallinen, Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, jota koordinoi Espoon seudun koulutusyhtymä Omnia.

Hankkeen toteutuksessa on mukana yhteensä 75 ammatillisen koulutuksen järjestäjää ja se on suunnattu kaikille ammatillisen koulutuksen järjestäjille.

Koska hanke on julkisesti rahoitettu, tulee sen olla lain edellyttämällä tavalla saavutettava.

Hankkeelle oma sivusto ja visuaalinen identiteetti

Tietojohtamisen kehittäminen -hanke on alkanut syksyllä 2022 ja se jatkuu 31.12.2023 asti. Hankkeella ei ollut vielä omaa sivustoa tai graafista ohjeistoa, joten pääsimme luomaan sen alusta lähtien.

Aloituspalaverissa keskustelimme asiakkaan edustajien kanssa heidän toiveistaan sivuston rakenteen, ulkoasun ja yleisemmin tavoitteiden suhteen.

Suunnittelimme sivuston ulkoasun, graafiset elementit ja rakenteen asiakkaan toiveiden pohjalta.

 

Saavutettava toteutus Verkkovaraanilta

Verkkovaraani on yksi Suomen johtavista verkkosivustojen saavutettavuusasiantuntijoista. Olemme toteuttaneet kymmeniä saavutettavia verkkosivustoja sekä tehneet saavutettavuustestauksia ja -auditointeja WCAG:n 2.1-standardin AA-tason kriteerien mukaisesti.

Huomioimme saavutettavuuden jo verkkosivujen suunnitteluvaiheessa ja varmistamme myös matkan varrella, että toteutus on kaikilta osin saavutettava.

Saavutettavuuden huomioiminen on ainoa keino varmistua siitä, että kaikkien käyttäjien on mahdollista käyttää verkkosivuja vaivatta ja ymmärtää niiden sisältö. Tutustu tarkemmin siihen, mitä saavutettavuus on.

Onko verkkosivujen uudistaminen ajankohtaista?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Arvioimme myös halutessanne sivujen uudistustarpeen veloituksetta.

    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46