Kierrätettävyyslaskuri WordPressillä Suomen Uusiomuoville

Kierrätettävyyslaskuri Suomen Uusiomuoville

Toteutimme asiakkaallemme Suomen Uusiomuoville moniportaisen laskurin, jonka avulla voi selvittää muovipakkauksen kierrätettävyysasteen. Laskurissa hyödynnetään ehdollista logiikkaa ja se on julkaistu Suomen Uusiomuovin Extranetissä.

Suomen Uusiomuovi Oy on vanha asiakkaamme, jolle olemme toteuttaneet jo vuosikymmen sitten ensimmäisen verkkosivuston uudistuksen ja syksyllä 2022 kotisivujen ja extranetin siirron WordPress-alustalle.

Nyt toteutimme uuteen Extranetiin asiakkaan pyynnöstä kierrätettävyyslaskurin, jolla voi selvittää muovipakkauksen kierrätettävyysasteen.

Laskuri ehdollisella logiikalla

KELPO-kierrätettävyyslaskurissa on yhteensä 21 kysymystä, joista osa tulee näkyviin riippuen siitä, mitä edeltävään kysymykseen on vastannut.

Laskurissa hyödynnetään siis ehdollista logiikkaa, jossa edeltävä vastaus määrittää seuraavat kysymykset tai sen, jos kysely päättyy. Kyselyn vastauksissa käytetään myös pisteytystä, joka määrittää kyselyn lopputuloksen ja tulossivun sisällöt.

Vastaavia laskureita olemme aiemmin toteuttaneet pienemmässä mittakaavassa myös muille asiakkaillemme.

Laskurin toteutus WordPressiin

Suomen Uusiomuovi oli laatinut laskuria varten kysymykset, vastausvaihtoehdot, pisteet, lopputulokset ja kysymyspolkujen logiikan.

Me Verkkovaraanissa toteutimme laskurin osaksi WordPress-sivustoa. Varmistimme, että kyselypolut, logiikka, hylkäysvastaukset, pisteytykset ja tulokset toimivat suunnitelman mukaisesti. Rakensimme laskurin ja sen ulkoasun käyttäjäystävälliseksi.

Laskurin avulla Extranetiin kirjautunut voi selvittää suntaa-antavan arvion pantittoman kuluttajapakkauksen kierrätettävyydestä. Laskuri antaa tietoa pakkausmateriaalien valintaan ja vertailuun.

Räätälöityjä lisäominaisuuksia verkkosivuillenne?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Tarjoamme mielellämme vastaavia lisäominaisuuksia myös teidän verkkosivuillenne.
Keskustelen veloituksetta toiveistanne ja tarjoamistamme ratkaisuista.

    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46