Painojulkaisut nopea.medialla Port of Hangolle

Port of Hanko luo PDF-julkaisut helposti sivuiltaan oman nopea.median teeman avulla

Toteutimme Port of Hangolle eli Hangon Satamalle oman räätälöidyn ulkoasuteeman nopea.media-palveluumme. Sen avulla Port of Hanko pystyy luomaan brändinsä mukaisia painovalmiita PDF-julkaisuja suoraan WordPress-sivuiltaan käsin.

Port of Hanko eli Hangon Satama on Suomen eteläisin satama ja yksi merkittävimpiä kansainvälisten merikuljetusten solmukohtia Suomessa.

Port of Hanko on vanha asiakkaamme, jolle olemme toteuttaneet aiemmin muun muassa asiakirjapohjat sekä uutiskirjepalvelun. Nyt yhtiö halusi hyödyntää nopea.media-palveluamme tyylikkäiden ja brändin mukaisten PDF- ja painettujen julkaisujen toteutukseen.

Julkaisun luominen suoraan WordPressin tekstieditorissa

Nopea.media on Verkkovaraanin kehittämä ja toteuttama WordPress-lisäosa, joka mahdollistaa julkaisujen luomisen suoraan WordPress-sivujen hallintapaneelista käsin ilman erillisiä taitto-ohjelmia.

Lisäosa tuo mukanaan tekstieditoriin PDF-lohkot ja asetukset, joilla artikkeleista ja sivuista voi generoida painovalmiita PDF-tiedostoja haluamillaan ulkoasusäädöillä. Valitut artikkelit voi helposti kasata painovalmiiksi PDF-julkaisuksi alatunnisteineen ja sisällysluetteloineen.

Painovalmiit tiedostot kotisivuilta käsin

Nopea.median avulla Port of Hanko voi tuottaa tarpeensa mukaan WordPress-sivujensa artikkeleista ja sivuista muun muassa seuraavia painovalmiita tiedostoja:

  • Esitteet
  • Hinnastot
  • Lehdet
  • Oppaat

Artikkeleista voi luoda joko 1) verkko-PDF:n, jolloin julkaisu sopii verkkojakeluun tai 2) painolaatuisen PDF:n, jolloin mukaan tulee leikkuumerkit ja tiedoston voi sellaisenaan lähettää painettavaksi.