Verkkosivujen uudistus Vegaaniliitolle - Verkkovaraani

Vegaaniliiton verkkosivut käyttäjäystävällisiksi

Toteutimme Vegaaniliitolle uudet, käyttäjän huomioivat ja raikkaat verkkosivut. Uudet sivut palvelevat kohderyhmiään ja tukevat yhdistyksen identiteettiä.

Vegaaniliitto ry on vuonna 1993 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on edistää kasvissyöntiä ja veganismia. Vegaaniliiton tehtäviin kuuluu muun muassa julkaisutoiminta, kannanotot ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tutkittuun tietoon perustuvan ravitsemustiedon tuominen kaikkien saataville.

Vegaaniliitto halusi uudistaa vanhat verkkosivunsa, jotka eivät toimineet aivan käyttäjäystävällisesti.

Laaja sivusto kohderyhmien tarpeisiin

Vegaaniliiton sivuston tärkeänä tehtävänä on tarjota tietoa vegaanisesta elämäntavasta kaikille siitä kiinnostuneille.

Sivuston päävalikko on jaettu neljän aihealueen kokonaisuuteen, joiden alta löytyy kattavasti tietoa aiheesta. Sivuilta löytyy kohderyhmille suunnattua, hyödyllistä asiantuntijatietoa muun muassa ravitsemuksesta ja veganismia tukevista arjen valinnoista.

Päävalikon rakensimme ns. mega-menuna, jossa kaikki sivutasot ovat helposti nähtävissä ja selailtavissa. Tämä helpottaa sivukävijän suunnistamista sivustolla ja halutun tiedon löytämistä.

Onko verkkosivujen toteutus tai uudistaminen ajankohtaista?

Mukana muun muassa räätälöity reseptipankki

Vegaaniliiton sivustoon toteutimme yhdistykselle räätälöidyn reseptipankin, jossa reseptit on luokiteltu muun muassa ruokatyypeittäin ja ruokalajeittain.

Vastaava reseptipankki löytyi jo Vegaaniliiton edelliseltä sivustolta, mutta nyt reseptit löytyvät käyttäjäystävällisemmin sivustolta ja niiden visuaalisuus on parempi.

Sivustolla on myös räätälöidyt lisäkentät esimerkiksi sivujen ja artikkelien metatiedoille sekä lähteille ja kirjallisuudelle.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Voimme myös arvioida sivujenne uudistustarpeen veloituksetta.

    Jesse Kivialho, toimitusjohtaja jesse.kivialho@verkkovaraani.fi
    puh. 050 46 123 46