Verkkovaraani toivottaa hyvää joulua ja vuotta 2023

Hyvää joulua ja kaikkea hyvää vuoteen 2023!

Vuonna 2022 olemme saaneet tehdä mielenkiintoisia projekteja asiakkaidemme kanssa muun muassa saavutettavuuteen, verkkosivuihin, verkkokauppoihin ja digimarkkinointiin liittyen. Olemme saaneet toteuttaa vanhoille asiakkaillemme uusia projekteja – kiitämme luottamuksesta!

Saavutettavat verkkosivut ja saavutettavuuden auditoinnit ovat olleet tämänkin vuoden pääteemoja ja edelleen kasvavia trendejä. Myös Google Analyticsin tietosuojarikkomukset sekä siirtyminen GA4:n ovat puhuttaneet. 

Kiitämme kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta. Nähdään taas ensi vuonna 2023!

Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta toivottavat,

Verkkovaraanin tiimi: Jesse, Sini, Juuso sekä Piuhan IT-kouluttajat