Verkkokauppa KH-Printille - Verkkovaraani

KH-Printille verkkokauppa, jossa tarjouspyyntökori

Toteutimme asiakkaamme KH-Print Oy:n sivustoon verkkokauppalaajennuksen, joka helpottaa tarjouspyyntöjen jättämistä ja käsittelyä. WooCommerce-kauppa sopii mainiosti myös tällaiseen tilanteeseen, jossa tuotteista jätetään tarjouspyyntö sen sijaan, että ne suoraan ostettaisiin verkosta.

KH-Print on hartolalainen tekstiilipainotalo, joka tekee laadukkaat painatukset vaatteisiin kaikilla tekstiilipainomenetelmillä.

Olemme toteuttaneet KH-Printille aiemmin heidän verkkosivustonsa sekä hakukoneoptimoinnin palveluita. Nyt paransimme sivujen käyttäjäkokemusta entisestään verkkokauppatoiminnolla. Verkkokaupan myötä kävijän on entistä helpompi selailla tuotevalikoimaa ja jättää tarjouspyyntö haluamistaan tuotteista.

Helppokäyttöinen tarjouspyyntökori

Koska KH-Print tarjoaa vaatteiden painattamista, muotoutuu palvelun hinta aina muun muassa käytettävän painomenetelmän ja painettavan pinta-alan mukaan. Verkkokaupassa ei voida näin ollen suoraan myydä kiinteähintaisia tuotteita.

WooCommerceen on mahdollista helposti toteuttaa tarjouspyyntökoritoiminnallisuus. Tällöin kävijä voi selata kaupan tuotteita normaaliin tapaan. Sen sijaan että hän lisäisi tuotteen ostoskoriin, hän lisää sen tarjouspyyntölistaan. Kuten ostoskoriinkin, tarjouspyyntökoriin voi lisätä niin monta eri tuotetta kuin haluaa ja valita niille kappalemäärät, koot, värit ja muut mahdolliset ominaisuudet.

Tarjouspyyntösivulle toteutimme lomakkeen, johon kävijä voi syöttää tarjousta varten tarvittavat tiedot. Näin asiakkaamme saa yksilöidyn tarjouspyynnön, johon hän voi helposti vastata tarjouksella.

Sisällöntuotanto verkkokauppaan

Asiakas lähetti meille listauksen verkkokauppaan lisättävistä tuotteista, joista osalla tuotekuvaus oli valmiina.

Pääosin teimme kuitenkin Verkkovaraanilla sisällöntuotannon tuotesivuille ja muille kaupan sivuille. Tuotteisiin lisäsimme värikartat, kokotaulukot sekä soveltuvin osin sertifikaatit. Tuotteet julkaistiin neljässä eri kategoriassa: t-paidat, hupparit, colleget, kangaskassit. Teemme myös jatkuvaa verkkokaupan sisällöntuotantoa ja hakukoneoptimointia.

Teidänkin sivuillenne verkkokauppa?

Verkkovaraanilta avaimet käteen -verkkokauppa

Verkkovaraanilla on yli 10 vuoden kokemus asiakaslähtöisten verkkokauppojen kehityksestä. Toteutamme niin pienet kuin suuret projektit, jotka räätälöimme toiveidenne mukaisesti, kohdeyleisönne huomioiden.